Dok se krećete kroz naizgled beskonačan lanac ćorsokaka, možda ćete se osećati užasno umornim od takvog besmislenog posla. Stoga, da parafraziram dobro poznatu izreku, u vremenima nedostatka ribe, možda ćete biti u iskušenju da se odlučite za raka.

Ali kasnije ćete više puta požaliti zbog ovog kukavičkog čina. Stoga, koliko god da je teško, sačekajte pravu osobu.

 

Sačekaj nekoga koga ne možeš da izbaciš iz glave.

Sačekajte onog čiji će poljupci i dodiri, poput električnih pražnjenja, izazvati naježivanje. Sačekajte da vas neko inspiriše da izađete iz svoje zone udobnosti i preduzmete akciju.

Šta da se radi ako muškarac ne radi, ne obezbeđuje, ne razvija se, ne pokazuje se kao muškarac…

 

Sačekajte nekoga ko će se prema vama odnositi sa poštovanjem i dati vam razlog da ga poštujete.

Sačekajte nekoga čije ljudske osobine teraju da budete sve bolji i bolji. Sačekajte onu na koju biste želeli da vaša deca liče. Sačekajte nekoga ko će vas inspirisati i podržati u vašem ličnom razvoju.

 

Sačekajte nekoga ko će vas prihvatiti, uprkos svim nedostacima.

Sačekajte nekoga ko vas voli takvog kakav jeste, a da ne zahteva da se promenite. Sačekajte nekoga ko će žrtvovati mnoge stvari za vas i učiniti vašu žrtvu dostojnom toga.

Zašto je LOŠE biti LJUBAVNIK ili LJUBAVNICA?

 

Sačekajte nekoga ko će ne samo razumeti vaše potrebe i želje, već će pokušati da ih ispuni.

Sačekajte nekoga pored koga ćete se uvek osećati željenim i potrebnim, kome nećete postati teret. Sačekajte nekoga u čijem društvu ćete se osećati kao kod kuće, koga ćete doživljavati kao osobu koju poznajete ceo život. Neko sa kim možeš biti svoj.

 

Sačekajte nekoga ko će dati, a ne samo uzeti.

Sačekajte nekoga ko će postati vaš partner sa kim možete zajedno kroz život. Ko vam neće biti mrtvi teret da se vučete. Sačekajte osobu koja želi da pođe sa vama na ovo životno putovanje i koja će biti zainteresovana da zna kuda će vas ovaj put odvesti.

20 moćnih tehnika manipulacije i 20 načina da ih izbegnete

 

Sačekaj nekoga ko ne može da te izbaci iz glave.

Sačekaj nekoga ko će zaspati i probuditi se misleći na tebe. Sačekajte nekoga ko neće kontrolisati svaki vaš potez, ali u isto vreme ne ostavlja sumnju da ste vi njegov izbor.

Ali što je najvažnije, sačekajte nekoga sa kim će sve ove stvari doći prirodno. Ovo će biti svedočanstvo prave ljubavi koju zaslužujete.

 

bebamur.com

3 0 komentara

Komentariši