Photo by fotografierende from Pexels

Od neodoljivog gospodina do PSIHOPATE – NARCISoidni poremećaj ličnosti

Kad god ste zaokupljeni nečijim mislima, zapravo se povezujete s njima. Razmislite o svemu što se tiče valova i frekvencija, i bolje ćete razumjeti telepatiju. Kada razmišljate o nekome, zapravo emitujete valove određene frekvencije iz vašeg mozga.

Ti se valovi mogu širiti na daleke udaljenosti, dodirivati živote, preneti emocije i učiniti mnogo više. Mogućnosti su beskrajne.

PREPOTENTNOST I KOMPLEKS VIŠE VREDNOSTI

Ako imate produbljenu misao, postoji ogromna mogućnost da vaše ideje i vaša briga o toj osobi budu dobro primljene s druge strane. Zato je telepatija toliko bitna. Ona ne mari za ograničenja prostora i vremena. Doseg je neograničen.

Vaš partner se može zatvoriti u izolovanu sobu, a ipak vaš um još uvek može pronaći način da dopre do njega. Mi možemo širiti ljubav, širiti ideje u nečiji um kroz naše umne valove.

Zašto neprekidno mislimo na nekoga

Zato ponaked imamo naglu promenu raspoloženja kada nas iznenada udari val tuge ili sreće. Čini se da ne razumemo razlog ove promene, ali jednostavno objašnjenje je telepatija.

Kako onda da znamo da li partner misli na nas? To je pitanje na koja svako želi odgovor.

KORONA virus i SUNCE: lekcija iz PANDEMIJE gripa iz 1918. godine. Svež vazduh je dezinficijens.

Pa, ako osetite sledeće znakove, onda to može biti tako…..

-Ako ne možete predvideti misao, onda je ovo neočekivano iznenađenje njegovo djelo. Povremeno smo samo ležali ili čitali knjigu, a iznenada osećamo kao da nas je neko poljubio ili zagrlio, osećamo se toplo nejasno iznutra. Osećamo trenutnu potrebu za njim.

-Ako osetite strane osećaje, misli koje osećate kao da nisu potekle iz vašeg uma, vi ste zasigurno pod njegovom telepatskom čarolijom.Okidači iz okoliša takođe su presudni u potvrđivanju ako razmišlja o vama ili ne.

MAČKA – INDIKATOR KARME; MAČKA JE U STANJU DA ISCELI SVE BOLESTI

-Ako posećujete neko mesto na kojem imate s njim neke lepe uspomene, i ovo mesto probudi određene emocije i naslika njegovu mantalnu sliku unutar vašeg uma, onda to nije telepatska veza. Vaša okolina potiče te misli. Međutim, ako se osećate zanosno u njegovoj misli u odsustvu stimulansa iz okoliša, onda se pokušava povezati sa vama.

Šta mislite, da li nam se povraća, dok vi kačite slike o vašem srećnom braku, a mi primamo poruke od vaših dragih muževa? Ignorišemo i ćutimo, samo da ne bismo razbucale to ruglo, koje vi smatrate svetinjom.

-Vremenski raspon je takođe indikator telepatije. Ako se zateknete da razmišljate o njemu dva puta ili tri puta u jednom danu ili čak više od toga, onda to znači da on žudi za vašom prisutnošću , i ne može si pomoći nego da vas telepatski voli. Oboje šaljete svoje misaone valove preko mosta uma kojeg ste oboje izgradili kroz neprekinutu telepatiju.

Blizanačke srodne duše

-Ako je njegova telepatska povezanost s vama ludo snažna, onda čak može stimulisati seksualne osećaje u vama. Možda se osećate uzbuđeno ili neodoljivo privučeni prema njemu.

ZAŠTO U DRUGIMA VIDIMO STVARI KOJE MRZIMO KOD SEBE

“www.novipocetak.com”

8 0 komentara

Komentariši