Žene koje muškarci pamte i kojima se često, čak i nakon mnogo godina vraćaju, imaju nekoliko osobina zbog kojih je to tako

Naravno, postoje razni ukusi, šta neki muškarac preferira, a šta ne, ali mi se vodimo statistikama provedenim na stotine hiljada muškaraca širom sveta.

Ovo su neke osobine koje plene pažnju muškaraca a najvažnije od svega je da imate stav, znate šta želite i mudro postupate.

Karakterna

Većina žena misli da je muškarcima izgled na prvom mestu, ali to je velika zabluda.

Izgled uzimaju kao najvažniji samo kada žele kratkotrajnu avanturu. Ono što jako cene kod žena je čvrst i pouzdan karakter na koji se mogu osloniti, a ne cmizdravost koja većini muškaraca zapravo ide na živce.

Duhovita

Duhovita žena, bez obzira kako izgledala uvek će privući muškarca. Duhovitost ide pod ruku sa simpatičnošću, spremnošću da se često problem okrene na šalu i slično.

Dobra ljubavnica

Intimna strana je jedna od najvažnijih u odnosu muškarca i žene. Potrudite se biti uvek inovativni u postelji za muškarca kojeg volite. Ovo posebno važi za one u dugim vezama koji s godinama postanu nemarni, rutinirani te to uništi mnoge veze i brakove.

Nedodirljiva

Nemojte uvek biti na raspolaganju. Ne žurite na poziv ili poruku partnera odgovarati odmah. Budite ponekad, tu i tamo nedostupni, odbijte ponekad intimu, izlazak i slično. To muškarce strahovito uzbuđuje i privlači, jer im daje dojam da ste nedodirljivi i da se ne može do vas tek tako.

Nema komentara

Komentariši