Photo by cottonbro from Pexels

Šta muškarcima smeta kod žene pa traže ljubavnicu? Saznajte devet najčešćih razloga.

Ovo su najčešći razlozi:

1. Često menjaju raspoloženje

Svi smo ponekad neraspoloženi, ali skloni smo to skrivati ​​od ljudi u čijem se društvu ne osećamo prijatno. Na početku veze većina pokušava ostati pozitivna i srećna jer je tako lakše privući i zadržati partnera. Međutim, kada veza postajne ozbiljnija i trajnija, tada kočnica popušta i dolazi ponekad do erupcije lošeg raspoloženja.

2. Ljubomorne su

Čak 96 posto muškaraca u anketi reklo je da nimalo ne voli takvo ponašanje. Zato, moguće je da njihove partnerke imaju urođene probleme sa ljubomorom, a to je ono što ih vodi u naručje drugoj. S druge strane, možda su ljubomorne zato što osete da ih partner već vara.

3. Pričaju prijateljicama o njihovoj intimi

Ovakvo ponašanje iritira 93 posto muškaraca. Što ste duže zajedno, veće su šanse da imate zajedničku grupu prijatelja. Ali, to može biti nezgodno – znati da vaši zajednički prijatelji znaju sve o vašoj intimi.

4. Lako se živciraju

I to je ono što muškarce vodi u preljubu jer dok su sa ljubavnicama, napetosti te vrste nema pa im je prijatnije ponekad tako provoditi vreme. Njih 90 posto se izjasnilo da im to veoma smeta.

5. Nikad ne kažu šta žele

Prema istraživanju, 89 posto muškaraca reklo je da im ovo veoma smeta. Smatraju da žene ne bi trebale očekivati ​​od svojih partnera da budu intuitivni. One očekuju da će njihov muškarac izdvojiti vreme za njih, pomoći im oko kuće i hvaliti ih za njihov trud. Kod ljubavnice je verovatnije da će biti direktna jer imaju malo vremena da budu zajedno.

6. Pronalaze načine za izbegavanje seksa

Ovakvo ponašanje ljuti 88 posto muškaraca. Sasvim je normalno da se ženski seksualni nagon smanjuje što je duže u vezi. Više nema početne požude i uzbuđenja zbog novog partnera pa se stvari usporavaju u spavaćoj sobi. Istina je, muškarci često imaju jači nagon od žena pa upadaju u afere kako bi zadovoljili svoje potrebe.

7. Stalno žele osećaj sigurnosti

Čini se da mnogi muškarci ne žele biti ti koji će partnerki konstantno poredizati samopouzdanje oko izgleda. Prema ovom istraživanju, čak 87 posto muškaraca smatra da je ovakvo ponašanje neprijatno.

8. Želi da podelite porciju u restoranu

Čini se da je to loša odlika partnerke za muškarce u ovoj anketi jer je velikih 65 posto njih je reklo kako im je to strašno neprijatno. Žene koje žele deliti hranu uglavnom to čine kako bi se osećale bližima svojem muškarcu. Neke možda to rade zbog finansijske uštede.

9. Postavljaju previše pitanja

Da ih to veoma iritira izjavilo je 65 posto jačeg pola. Partnerke često znaju postavljati pitanja jer ih je briga za muškarca i žele biti sigurne da je sve u redu. Ali oni to ne doživljavaju kao brigu i ljubav već kao iritantno ponašanje.

Nema komentara

Komentariši