Opet sam se dotakao teme sa jednim starijim gospodinom koji je svojevremeno važio za zavodnika i žigola. Bio je lep, obdaren čovek, jako pažljiv prema ženskom rodu, mogu primetiti i duhovit.

I dalje sa većinom žena iz njegovih vremena održava kontake što je jako lepo.bI ako već duži vremenski period nema seksualne odnose našao je način da te odnose pretoči u lepa prijateljstva i da nadomesti seks sa tim.

Vidiš verovatno si čuo od starijih muškaraca kako smo živi do te pedesete godine. Kako imamo snagu i želju za ženama. Istina je zaista takva da moraš to stojički da podneseš i prihvatš, da nadješ načine da i dalje uživaš u ženama i prihvatiš činjenicu da je tvoje vreme prošlo. Kao što žena teško prihvata da gubi lepotu tako i mi teško se mirimo sa gubitkom snage. Ako si sirov pogodiće te to, prošao je život ti ni u glavi, ni u gaćama.

Radi na sebi, gradi se i osćaj svoju mladost, živi je. Nemoj žene da gledaš kao zabavu, ceni ih one su bića koja čine ovaj život lepšim i daju nam snagu i guraju nas kada zastanemo.

Budi pažljiv, one to pamte. Ako imaš ti im pruži, nemoj biti stipsa i egoista.  Vidiš vreme brzo uzme svoje, godine se skupe i tvoj najbolji drug se umori i zastane, ostane samo volja. Ta volja ne mora da bude muka, živiš sa tim i dalje su one mini žive i rado se prisetimo i u ovim godinama kako je to bilo nekada.

Priča čičica u parnom odelu i nasmeši se. E sine, svaki car bi dao svoje carstvo svo samo da ponovo bude mlad dodade na to. Imaš ti još da živiš, videćeš što više radiš i napreduješ više te i cene i vole svi pa i žene. Samo ću ti reći ako jebeš, jebi srcem. Seks bez emocija nije seks. Nisam ja ni pola pojebao kao što se priča, ali mnogo je žena želelo mene i to je istina. Čak i tim ženama sam drag, tako sam se ophodio prema njima…

Istinu zbori, nije smarač i pun sebe, zaključujem to iz njegovog izlaganja. Ima 72 godine čika Mile, još su mu oči pune života još ima to lepo milo lice. Čuo sam negde da ljudima u starosti lik zrači onako kavi su bili u mladosti. Sve više sam siguran u to. Dakle radimo na sebi za nas i za druge, a žene će nam se vazda smeškati i ako mašina više ne radi…

Autor: TOPFACE

Izvor: VLADARKA

Nema komentara

Komentariši