Sastavili smo zbirku najčešćih poza kroz koje muškarci izražavaju svoja istinska osećanja. To je pouzdan način da vidite da li oseća tu iskru ili ne.

Međutim, dovoljno je posmatrati njegovu pozu. Bez obzira na to šta osoba kaže, njeni fizički gestovi mogu otkriti mnogo više o njenim istinskim namerama.

 

1. Podesava kosu

Na taj način muškarci često podižu samopouzdanje. Kada vide privlačnu osobu, instinktivno pokušavaju da izgledaju pametnije radeći stvari poput popravljanja kose . Ovo pravilo važi i za žene.

2. Stavlja ruke uz struk

Ako muškarac drži ruke blizu bokova, bilo da su mu u džepovima ili ih drži u pojasu, vrlo je jasan znak da pokušava da pokaže svoju snagu. Muškarci isto izražavaju simpatije ako sede raširenih nogu.

3. Pokušava da zauzme što više prostora

U životinjskom svetu, kada započne borba mužjaka za ženku, mnogi mužjaci pokušavaju da privuku pažnju ženke šireći perje ili krzno, kako bi izgledali što veći (paun?!). Kada muškarac učini sličnu stvar u blizini žene, on samo izražava drevni instinkt.

4. Zauzima otvoren položaj

U socijalnim situacijama nesvesno zauzimamo otvoren stav prema osobi koju smatramo privlačnom. Obratite pažnju na stopala. Većina ljudi ne primećuje da se suočava sa osobom sa kojom želi da razgovara.

5. Postaje razgovorljiviji

Uverite se da muškarac postane elokventniji i pričljiviji kada ste u njegovom vidnom polju. To je znak da želi da vas impresionira.

6. Kopira vašu pozu

Obratite pažnju da li je njegov polozaj tela barem delimično sličan vašem položaju. Ako to čini dok razgovara s vama, pokušava da vas razume i pronađe nešto zajedničko sa vama, što se podsvesno odražava na njegov govor tela.

7. Postaje izražajniji

Ako vam se sviđa muškarac, izraz njegovog lica biće prijateljski i otvoren. Pogled će mu biti ljubazan i ukazivaće na fascinaciju, a ako je nervozan, mogao bi pocrveneti.

Nema komentara

Komentariši