Iako Zver (ALFA) uživa da bude u centru pažnje, neretko su upravo Zveri koje obasipaju pažnjom odabrane pripadnice nežnijeg pola. Kada su znaci pažnje u pitanju, Zveri imaju meru kako u svemu, tako i u pokazivanju znakova pažnje, ali su vrlo šarmantni i znaju kako da izmame osmeh odabrane Lepotice.

 

ZNACI PAŽNJE KOJE POKAZUJU ZVERI

Postoje dve vrste Zveri: one koje se više okreću konkretnim, materijalnim poklonima kao znacima pažnje (kupovina nakita, modnih aksesoara, haljina i sl.) i oni koji gestovima pokazuju da im je stalo do osobe (odlazak na put, čak i poslovni, romantične večere na lepim lokacijama, provođenje vremena zajedno i sl.) Svaki znak pažnje je podjednako bitan.

Zver želi da njegova odabranica uživa u čarima luksuza ali i da oseti njegovu emotivnu i romantičnu stranu time što će je odvesti na neko usamljeno mesto gde će večerati uz svetlost sveća. Zver želi ženu kojoj će moći da priušti nešto što joj drugi muškarci ne mogu.

Ozbiljan i poslovan muškarac zna da napiše romantičnu poruku i ostavi je na jastuku. Ukoliko ga Lepotica osvoji, ta velika i moćna Zver neće imati problem da ujutru napraviti doručak i odnese ga u krevet svojoj odabranici. Nema pravila.

 

ZVER MOŽE BITI NEPREDVIDIVA

Jedino što važi je da privlačnosti i osećanja koja se razviju između Zveri i Lepotice mogu navesti Zver da se ponaša nepredvidivo i da pokaže i dublja osećanja prema svojoj Lepotici koja je dovoljno šarmantna da ga očara. Pojedini muškarci Zveri, mogu smatrati da znaci pažnje na javnom mestu se smatraju kao potencijalna slabost. Ne želi svaka Zver da drugi pomisle da on ima slabu tačku i zato će se verovatno držati na distanci i biti uzdržan od bilo kakvih preteranih emocija.

Ovo je najnormalnije za ugledne, poslovne i bogate ljude koji drže do svog imidža u društvu, ali ako je Lepotica dovoljno bliska sa svojom Zveri, on se neće plašiti da joj pokaže znake pažnje u javnosti. Zver će biti ponosna što ima jednu takvu Lepoticu pored sebe i smatraće je svojim adutom.

Samouveren muškarac u svom stečenom novcu vidi sigurnost, i najčešće će upravo novac koristiti kao sredstvo za pružanje znakova pažnje. Ali treba posmatrati i s druge strane: danas je vreme novac. Svaki minut koji Zver odvoji od svog vremena i provede sa Lepoticom, veliki je znak pažnje.

On je za to vreme verovatno mogao zaraditi par cifara, ugovoriti novi posao i sl, ali je odabrao da se posveti svojoj lepšoj polovini. Vreme je često vrednije od novca, i Zver želi da pokaže svojoj Lepotici koliko mu znači time što će odvojiti par sati i odvesti je na večeru ili negde u provod.

Mnoge samouverene Zveri biraju najekskluzivnije stvari koje mogu priuštiti za svoju Lepoticu, sexy donji veš, svilenu haljinu ili brendiranu torbu. Karmin u boji posteljine svog kreveta i visoke štikle za koje zna da bi se dopale njegovoj Lepotici. Čak i sitnice koje nisu finansijski puno vredne a za koje zna da bi Lepotica volela da ima, naći će se na njegovom spisku.

Dokle god Lepotica privlači pažnju Zveri, Zver će učiniti sve da se ona oseća poželjno, potrebno i udovoljavaće joj do najmanjih hirova.

Nema komentara

Komentariši