Pišem ti, jer mogu ti pričati do mile volje…istu stvar ponovo i ponovo i u nedogled. A ti ćeš me opet gledati tim tvojim neverujućim pogledom pred kojim sam prosto nemoćan…

Mrzi me da se ponavljam, da ti pričam o osećanjima prema tebi.

Nisam zaljubljen, lažem sebe! Ponekad me pecne ta zaljubljenost iz dubine tvojih krupnih očiju, pa zagrlim oberučke  taj osećaj, jer zaljubljenost ne može potpuno da isčezne ona samo ustupi mestu ljubavi.

Zapravo sam siguran da sam se zaljubio u tebe da bi te iskreno voleo kao sad. Ljubav ne može da boli ona je uzvišena i najčistija stvar, ona je tu da oprosti, smiri, uteši, oslobodi tereta i prihvati stvari kakve jesu.

Zaljubljenost koliko zna biti lepa toliko, kada prolazi, to jest’ ustupa mesto ljubavi, može da bude bolna jer tada prestaju zanesenosti i projekcije savršenstva jednog bića i počinje da se pokazuje pravo lice. U tom procesu prihvatanja drugog bića ili pukne sve i ode bestraga ili prosto zavoliš svaki pedalj tog bića.

Lepo je čisto, lepo je kada znaš na čemu si, kad nema foliranja, kad se pleše ozbiljno i uživaš u plesu. Ja nemam problem da ti srce stavim u dlan, da ti kažem sve što mislim i osećam. Beskrajno sam srećan što je tako, što znam šta god da se dogodi sa nama uvek ću znati da je u tvom zagrljaju moj mir.

Znaš lepo je to što možda ipak srce bira svoj dom i mi se tu ništa ne pitamo.

Tako da… samo sam ti hteo reći da si mnogo lepa onako predveče kada sunce pomiluje tvoje drago lice a ja se postidim od te lepote …onako u sebi.

 

Izvor VLADARKA

 

Autor TOPFACE