Ljude rođene u ovim horoskopskim znacima niko ne može da prevari, oni izražavaju svoje mišljenje i uvek govore istinu, čak i kada ide na njihovu štetu. Astrolozi kažu da su Jarac, Vodolija, Devica, Bik i Ovan najmudriji među znacima.

Nezavisne su osobe koje žele slobodu i samo im je ona potrebna za sreću. Ne vole ograničenja i ljude koji im nameću obaveze. Ovi znaci horoskopa su najmudriji i promišljeni i znaju uvek šta rade.

Razumne i strpljive. Poseduju unutrašnji mir. Dobrotu. Visoko uzdignute glave primaju teškoće koje im sudbina donese. Fascinantne su to žene koje poseduju onu vrstu prirodne, instinktivne mudrosti, koja posebno dolazi do izražaja u zrelijim godinama. Jeste li na popisu?

Sticanje mudrosti je veliko dostignuće, kojim se ne može svako pohvaliti, čak ni u zrelim godinama, dobi. Mudrost ne čine samo znanje, iskustvo i razboritost – to je pre svega unutrašnji mir, koji ne zasenjuje razum.

Astrolozi su dugo analizirali osobine horoskopskih znakova i odlučili su reći kojima od njih će, najvjerojatnije, mudrost doći s godinama.

Vaš muškarac je uvek vaše ogledalo, zapamtite to! On samo odražava ono što je u vama.

 

1. Jarac

 

Ozbiljnost, smirenost i razboritost – karakterne su osobine i vrline koje od žena rođenih u znaku Jarca čine najmudrije predstavnice lepšeg pola. One su suzdržane, uvek postupaju savesno i znaju donositi prave odluke. Svoje karijere i veze žene Jarci nikada ne grade na prečac.One smireno prihvataju darove sudbine. I na kraju od života dobiju sve što žele.

 

2. Vodolija

 

Žena Vodolija nije samo fascinantna, već poseduje i prirodnu mudrost. Predstavnice ovog horoskopskog znaka imaju svoje gledište, ali ga nikada ne nameću drugima. Ne smatraju da su uvek u pravu. Vodolije se prepiru oko sitnica. One nikada ne pokušavaju promeniti svog partnera i sve u životu prihvataju onako kako jeste.

 

3. Devica

 

Device znaju prihvatiti život potpuno racionalno. Žene rođene u ovom znaku su vrlo razumne i strpljive osobe. Nekim životnim situacijama često pristupaju kao posmatrači. Zahvaljujući tome, one mnogo toga vide i razumiju. Žena Devica sazdana je od mudrosti i smirenosti. Ona zna da kontroliše svoje emocije i uprkos svojoj unutrašnjoj snazi deluje vrlo nežno i ženstveno.

 

4. Bik

 

Ako vam stvarno zatreba mudar savet o vezama, obratite se ženi Biku. Ona će svoje iskustvo i znanje rado podeliti s drugima. Bikovi poseduju unutrašnji mir i dobrotu, a svoju toplinu velikodušno daruju svojoj okolini.

Žena Bik može postati muza svom muškarcu, jer će uvek podržavati njegove ambicije i biti pouzdan oslonac u porodičnom životu. Divne predstavnice ovog horoskopskog znaka znaju dati zaista mudre savete.

 

5. Ovan

 

Žene Ovnovi su vrlo odgovorne i smatraju da drže život u svojim rukama. One strpljivo i visoko uzdignute glave primaju sve teškoće koje im sudbina nametne. Žene rođene u ovom znaku rado pomažu i brinu se o drugima.

Žena Ovan takođe želi upoznati svet i zato voli da čita knjige i obično ima hobije.

1 Komentar

Komentariši