Da li ponekad želite da postoji formula za lakše prepoznavanje vernosti muškarca? Iako ne postoji 100% garancija za tako nešto, ipak određene karakteristike mogu da predvide da li je predodređen da bude veran.

Poštuje žene

Muškarac koji generalno poštuje ženski pol ima manje sklonosti da žene gleda samo kao objekte. Prema biheviorističkom specijalisti i terapeutu, Patriku Vanisu, način na koji muškarac nešto radi je ustvari način na koji on sve radi. To znači da ako je on pun poštovanja prema svim ženama, sigurno neće biti zainteresovan za avanturu za jedno veče.

Odnos sa roditeljima utiče na izbor bračnog partnera

Emocionalno je inteligentan

Emocionalna inteligencija je veliki pokazatelj toga dali je muškarac predodređen da bude veran ili ne. Kako da saznate koliko je emocionalno inteligentan? Jednostavno, obratite pažnju na to da li razmisli pre nego što reaguje i kako se nosi sa različitim raspoloženjima ljudi oko njega.

Ispunjava obećanja

Osoba koja ima integritet, svoju posvećenost pokazuje kroz ono što radi, a ne kroz ono što govori. Veran muškarac će održati bilo koje obećanje koje vam je dao. On će večerati sa vama, čak i ako njegovi prijatelji imaju karte za utakmicu koju on baš i ne bi voleo da propusti.

15 stvari koje rade žene koje su dobre u krevetu

Ne zahteva konstantnu pažnju

Muškarac koji čezne za svačijom pažnjom, u stanju da totalno ignoriše ženu u tim situacijama i to vrlo lako može da pređe granicu tolerancije. Ovo možda izgleda bezopasno na početku, ali ako se takav odnos nastavi, može da dođe do seksualne tenzije.

Siguran je u sebe

Nesigurnost i želja za pažnjom idu ruku pod ruku. Muškarac koji je siguran u sebe dobija za to puno priznanje od žene. Njemu nije potrebno više žena istovremeno da mu potrde tu sigurnost. Ako je on siguran u sebe, onda će lakše priznati i svoje slabosti, a da pritom uopšte ne povredi ego.

10 navika stalno nesrećnih ljudi

Ne rizikuje

Onaj ko uvek preuzima rizike, najčešće se vodi načelom da ima šta da dobije, dok verni muškarac razmišlja drugačije. On ne rizikuje zato što tako može više da izgubi, nego da dobije. Veran muškarac vas neće izneveriti, jer nikada neće rizikovati da izgubi vašu ljubav i poverenje.

Zahvalan je

Čovek koji ceni život i ono što ima, oseća se ispunjenim i zbog svoje vernosti. On je uvek zadovoljan sa tim što ima i ne traži uvek više i uvek bolje. Jednostavno, veran muškarac je zahvalan za ono što već ima u životu.

Zna da komunicira

Umesto da ignoriše probleme i da suzbija negativna osećanja, verni muškarac ima sposobnost da bude otvoren u pogledu svojih emocija. On nema problem da kaže ženi ukoliko nije srećan ili ako njegove potrebe nisu ispunjene. Isto tako, pokazaće i kad je tužan i potišten.

Šta ženu čini FATALNOM, a muškarca NEODOLJIVIM?

Nema komentara

Komentariši