OVAN (21. 03 – 20. 04)

POSAO – Ovaj period za vas može značiti oporavak finansijske situacije. Promena posla na bolje je pred vama. Neko će vam pružiti priliku ili šansu koju sada ne smete prokockati. Sam kraj perioda će biti važan. Mnogi će se osamostaliti u poslu ali ne rizikujte previše.

LJUBAV – Otvorena je mogućnost da upoznate jednu vedru i nasmejanu osobu koja će vam život učiniti radosnim.

ZDRAVLJE – Slušni kanal.

 

BIK (21. 04 – 20. 05)

POSAO – Moguće su manje poteškoće od tajnih neprijatelja ali očekujte osiguravanje položaja, dobitak posla ili važnije funkcije. Očekujte pravna ili zakonska rešenja vezana za porodična pitanja i tamo gde niste očekivali uspeh.

LJUBAV – Nastupa faza zahlađenja. Mnogi će biti suočeni sa bivšim vezama, partnerima i problemima. Ako je ikako moguće, ne obnavljajte stare odnose. Njima je mesto u prošlosti.

ZDRAVLJE – Grlo.

 

BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)

POSAO – Dokazaćete se na poslu i otvoriće vam se mnoge poslovne mogućnosti kao i prilika da ostvarite saradnju sa nekim sa kime dugo planirate poslovni odnos ili ste odavno planirali. Očekujte i sasvim izvestan materijalni ili porodični dobitak.

LJUBAV – Ovo je period kada i ljubavni život možete da dovedete u red. Nailazite na razumevanje u braku a slobodnima sleduje početak veze. Pomirenje ako ste razdvojeni je sigurno.

ZDRAVLJE – Mišići ruke.

 

RAK (21. 06 – 22. 07)

POSAO – Opterećuju vas neke sitnice ali ovaj period donosi mogućnost da se okončaju dugotrajni problemi, ili nešto iz baš davne prošlosti. Ako ste nezaposleni sigurno rešavate status. Očekujte i rešavanje porodičnih pitanja. Iznenadni dobitak.

LJUBAV – Slobodnima iznenadni poziv ili poruka i realna mogućnost da ostvarite kontakt o kome već dugo razmišljate. U brakovima standardno.

ZDRAVLJE – Grudi.

 

LAV (23. 07 – 22. 08)

POSAO – Skloni ste konfliktima. Bićete pod velikim pritiskom i u dilemi šta da radite. Moraćete da rizikujete hteli to ili ne. Materijalni troškovi. Pozitivno je što ćete početi nešto novo.

LJUBAV – Nervozni ste i nikad jača mogućnost da upropastite sav trud. Ako ste u vezi ili braku nikad niste bili bliže razdvajanju a zbog banalnosti.

ZDRAVLJE – Karotidne arterije.

 

DEVICA (23. 08 – 22. 09)

POSAO – Okolnosti se menjaju i menjate strategiju potpuno. Ovaj period bi se mogao nazvati periodom ostvarenja želja. Očekuju vas dobici i rešenja vrlo važnih poslovnih pitanja. Moguć važan put vezan za posao.

LJUBAV – Veoma ste romantični i neodoljivi. Ako samo pomislite na nekog taj će se iznenada pojaviti. Očekujte i veze sa dosta velikim razlikama u godinama.

ZDRAVLJE – Jednjak.

 

VAGA (23. 09 – 22. 10)

POSAO – Povoljan je period pred vama. Prelazite sa reči na dela. Nemojte oklevati i biti skromni. Mnogi su spremni da vam pomognu i izađu u susret. Očekujte rešavanje pitanja nasledstva ili kredita. Dobitak ili naplata u drugoj polovini perioda.

LJUBAV – Puno strasti i zadovoljstva vas očekuje u ovom periodu. Ni slučajno ne pokazujte ni najmanju slabost jer možete da birate koga ćete imati.

ZDRAVLJE – Vaskularni sistem kože.

 

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

POSAO – Bićete generalno zadovoljni ali polovinom perioda ćete biti u prilici da se posvađate ali i raspravite nešto veoma bitno i da doživite izvestan trijumf. Ipak, savet je da ne budete naprasiti jer vas to vodi u drugu krajnost pa da se trijumf pretvori u katastrofu.

LJUBAV – Komunikacija sa partnerom postaje osetljiva i u fazi opadanja. Posao vas u ovom periodu udaljava od ljubavi. Slobodni bi suprotno tome mogli ostvariti zanimljiv kontakt na poslu.

ZDRAVLJE – Ligamenti.

 

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

POSAO – Nalazite se pred novom odlukom. Ovo je povoljan period tokom kojeg možete da postignete mnogo ako pokažete spremnosti da rizikujete. Moguća promena radnog mesta.

LJUBAV – Slobodni će pronaći osobu sa kojom imaju snažnu seksualnu kompatibilnost. U brakovima i vezama je takva kompatibilnost u usponu.

ZDRAVLJE – Kašalj.

 

JARAC (22. 12 – 19. 01)

POSAO – Očekujte dobar profit i novčane dobitake. Očekujte i sklapanje važnog posla ili ugovora i dogovora koji ima veze sa strancima. Morate rešiti problem sa osobama koje stalno unose pometnju. Cilj će u ovom slučaju opravdati sredstvo.

LJUBAV – Ako ste u braku ili vezi morate više paziti na reči kako nebi izazvali nevolju. Slobodni ne ulazite u vezu ako nemate ozbiljne namere.

ZDRAVLJE – Štitna žlezda.

 

VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)

POSAO – Problemi su prisutni i nešto vas usporava ali ostvarićete korektnu zaradu. Otvoriće vam se nekoliko mogućnosti i ako ne prihvatite čekaćete dugo novu mogućnost. Zadnji je momenat da pokažete spremnost na rizik. Sigurna promena.

LJUBAV – I na ovom polju je sigurna promena. Bili zauzeti ili slobodni promena statusa je više nego izvesna. Čeka vas nešto potpuno drugačije.

ZDRAVLJE – Vid.

 

RIBE (19. 02 – 20. 03)

POSAO – Period kada možete napokon dobiti zasluženu nagradu. Dobićete i nove poslovne ponude. Tokom prve polovine perioda finansijska situacija će se značajno popraviti i imaćete uspeha. Dogovori sa strancima.

LJUBAV – Tokom prve polovine perioda očekujte zanimljive kontakte i mogućnost ulaska u lepu vezu ako ste slobodni. U braku i vezi stabilno.

ZDRAVLJE – Želudac.

 

 

horoskop

anksioznostbodylanguagebogatstvodepresijaempatijagovortelahoroskophoroskopskiznaciljubavljubomoraljudimastamilionermislimoćmuskaracnarcisoidnostnedostajanjenedostataknlpnovacobavezaoholostosecanjaosmehotacpitanjapitanjepomocpromenapsihapsihologijapsihopatapsihopatijapsihoterapijaradoznalostrazmisljanjeresenjeroditeljroditeljstvosamocasimptomidepresijeslavasrecastatusstrahsvettatatekstvladanka218vladarkavoletizenezivotznatizeljazodijak

Komentariši