Horoskop vam može pomoći da prepoznate znakove nezadovoljstva kod partnera ukoliko nije zadovoljan u vezi

Ovan

Počinju da vas isključuju iz svakodnevnog života, iako neće pričati o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podeli sve sitne i smešne detalje svog života i žele znati sve što se događa s vama. Ovnovi su direktni kad su u pitanju njihove namere. Ako se nađete u situaciji da se pitate događa li se nešto loše u vašoj vezi, vrlo verovatno se događa.

 

Bik

Kad su nesrećni silno se trude da prividno njihov život i veza izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičnije što su oni nesrećniji. Bikovi su estetičari, vizuelni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi o tome kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, sve zato što ne znaju da se nose s činjenicom da stvarno nisu srećni. Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće pripisati svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dok god se ne nađu u situaciji da se moraju suočiti s tim što se događa.

 

Rak

Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećaja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan.

Lav

Prvo su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

 

Devica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesrećno ili nesigurno, bavi će se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onog što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se mnogo više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života.

 

Škorpion

Škorpioni odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili počinju da živčane oko stvari koje uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Škorpion je najintenzivniji znak u horoskopu i kad je nesrećan u vezi jednostavno nije sposoban dugo da ignoriše problem ili da se pretvara da je sve kao obično. Njihovi intenzivni osećaji i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na videlo – vrlo verovatno u vrtlogu svađe.

 

Strelac

U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo čutati o stvarima koje ih muče.

 

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušati da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećnim, nema nazad – veza se ne može spasiti, samo odugovlačiti neizbežno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da poprave ono što ne valja.

Vodolija

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno ih pokušavaju ostvariti. Presele su se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Vodolije su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećni je da nemaju vremena za svog partnera jer se bave svojom karijerom.

 

Ribe

Ribe žele slobodu, inače one žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se stvarno tamo nudi. U trenutku kad Riba počne više da se bavi svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

Nema komentara

Komentariši