Tema stara kako i ovaj svet. Najstariji zanat na svetu je u poslednje vreme doživeo ponovni procvat.

Žene koje se profi bave starim zanatom zadovoljavanja muškaraca su mnogo moralnije od puno poštenih žena u brakovima. Mnoge su i spasle silne brakove. Kroz istoriju se pokazalo da one često budu milosrdne, pomažu slabima i siromašnima. Većinu njih je muka i siromaštvo nateralo da se bave prostitucijom. Umeju da budu i lafice velike i hrabre lavice.

Postoje žene koje se svojom udajom prostituišu, pa postanu žene sa statusom u društvu i ugledne građanke. To je mnogo gore. To je i najgori vid moralnog propadanja, jer zarad novca trpe mnogo, uglavnom nasilje i poniženja. To su danas i starlete i neke moderne devojke koje pokušavaju dobro da se udaju. Te nove devojke imaju potpuno razrađen sistem kako love bogate momke. Mnogo su časnije ove iz prvog pasusa moje priče koje na kraju obavljenog posla pošteno uzmu zarađen novac.

A postoje i one nesrećnice koje su stalno zaljubljene i stalno čeznu za emocijama, za nekoliko reči nežnosti i sitnim pažnjama. Te uvek najviše nadrljaju i često nesrećno završe, nalete na pijandure koji ih maltretiraju.

Uvek su postojale i danas postoje i one žene koje su pametne, uživaju u životu i vrlo svesno koriste muškarce za sve, za novac, za sex … Te najviše volim jer one su mazne i umilne, lepe, doterane, a vrlo sa muškim mozgom i samo idu u lov na novi plen. Neke od takvih koje sam upoznala su uglavnom žene sa integritetom i veliki drugari, sa dobrim poslovima i obrazovanjem.

Ne treba ni jednu od njih osuđivati, to je najgore što malograđansko društvo može da uradi. Svaka od njih ima želudac za ono što radi.

 

izvor: zenaluda

Nema komentara

Komentariši