Svako ima neku fizičku osobinu koja ga ističe u odnosu na druge. Bez obzira da li je reč o boji očiju, pegama, rupici na obrazima ili na bradi, ovo osobina će vas učini posebnim i verovatno nezaboravnim. Ponekim fizičkim karakteristikama se pripisuju i određena svojstva kada je reč o temperamentu i emocionalnosti. U nastavku saznajte šta to ljude sa rupicom na bradi čini toliko specijalnim.

Udubljenje na bradi se pojavljuje u obliku linije ili rupice. Kod fetusa se vilica razvija iz dva odvojena dela. Ako dođe do blage asimetrije ili minimalne devijacije, nastaje rascep na bradi. Šansa je 25%-50% da nasledite rupicu na bradi, ako ovu karakteristiku ima bar jedan od vaših roditelja.

Karakteristika koju dele osobe sa rupicom na bradi, jeste da vole da budu u centru pažnje i uživaju u interesovanju drugih. Ove osobe vole da flertuju i avanturisti su. Često je reč o osobama koje su vrlo emocionalne i osetljive.

Kod žena, ova fizička osobina upućuje na sposobnost da postanu vođe i budu odgovorne. Imaju sposobnost da savladaju sve probleme i često imaju uspešne profesionalne karijere. Privlače muškarce svojom energijom i misterijom koja ih neprestano okružuje. Ipak, ženske osobe sa rupicom u bradi su često sebične i smatra se da ne vole da saslušaju tuđe mišljenje, ukoliko se ne slažu s njim. Iz ovog razloga je ponekad teško održati stabilnu vezu sa ovom osobom.

Muškarac sa rupicom na bradi je snažan, ambiciozan i hrabar. Žena kojoj postaje partner će se osećati sigurnom. Stalno je spreman da preuzme odgovornost i donese odluke, koliko god one teške bile. U stresnim situacijama je miran i staložen. Muškarci sa rupicom u bradi su temperamentni i retko ostaju verni jednoj ženi. Često ih “krasi” i nestrpljenje i impulsivnost.

Bilo da ste vi osoba sa rupicom na bradi, ili rupicu ima neko vama vrlo drag, možda ćete se prepoznati u ovim osobinama. Ipak, obratite pažnju da je u pitanju generalizacija i da je nesmotreno sa sigurnošću reći da neko ima određene karakterne crte, samo na osnovu njihovih fizičkih osobina. Rupica na bradi ipak je samo jedan detalj, koji krasi vama drago lice.

Nema komentara

Komentariši