Nikome od nas nije bilo lako onog trenutka kada nas neko povredi. Međutim, sve se na ovom svetu dešava sa razlogom, pa čak i to.

Zato, ukoliko se osećate slomljeno tuđom zaslugom, ne brinite, proćiće. Bog vam sa razlogom da izazove kako bi vas kasnije nagradio nečim mnogo boljim. Kada vas određena osoba povredi, tako vam daje do znanja da nije prava. Međutim, isto tako vam daje do znanja da vam Bog sprema nekog mnogo boljeg poslle te osobe.

Kada dođe kraj jedne veze, budite sigurni da to nije definitivan kraj. To je samo najava za novi, bolji i lepši početak u vašem emotivnom životu.

Ne brinite, svaki gubitak u životu je novi dobitak i nova prilika za pobedu. Nikada nemojte dozvoliti sebi da zbog jednog gubitka, dobijete osećaj da vam ništa više ne ide. Život je pun prilika. Neke prilike su loše i tu su da nas nauče lekcije i da kasnije uživamo u pravim prilikama. Jako je važno da ne pokleknete pred preprekama kako bi kasnije mogli uživati u pravim vrednostima.

Budite sigurni da Bog ima plan za vašu ljubav. Sve što vam pruži, to je dieo dobro osmišljenog plana i zaslužena nagrada. Zbog toga samo budite strpljivi i u Vvaš život će kad tad ući prava ljubavna sreća u kojoj ćete neizmerno uživati.

Bog vas u svakom trenutku priprema za neka nova dešavanja. On zna jako dobro šta zaslužujete u životu i kada ste spremni da to i dobijete u životu. Dok ne dođete do tog trenutka iznenađenja i sreće, budite strpljivi i marljivi u životu.

Ako je vaše srce slomljeno, pouzdajte se u Boga. Verujte da Bog ima razlog za ovu trenutnu situaciju na vašem putu.

Verujte da Bog ima veći plan za ovu muku. Verujte da treba da doživite tu bol da biste mogli izgraditi snagu i otpornost. Verujte da vas Bog priprema za ono što sledi.

Ako je vaše srce slomljeno, verujte da će vam Bog naći nekoga boljeg, nekog dostojan duše kao što je vaša. Poverite se u Boga, jer niste sami. Bog nadgleda vas i veruje da će isporučiti bolju ljubav koja menja srca umesto da ih lomi.

 

1 Komentar

Komentariši