Danas nije neobicno naici na par u kojem je zena starija od svog partnera. Ali ponekad, zbog razlike u godinama, dolazi do odredjenih problema. I zene cesto zabrinjava ta razlika u godinama.
Prva stvar na koju treba obratiti paznju jeste Vas izgled. Pre svega i bez obzira na sve on i dalje igra glavnu ulogu u ovakvoj vezi. Birajte samo onu sminku koji ce Vas podmladiti. Vodite racuna o Vasoj kozi, koristite kreme, tretmane koze koji ce samo produziti Vasu mladost. Jedite zdravu hranu, koja ce ne samo ulepsati Vasu figuru, nego i imati pozitivni uticaj na Vasu kozu. Uvek budite lepi, kako u gostima tako i kod kuce.

Ne zaboraviti na intimnu stranu Vase veze. Romanticne veceri sa ukusnim jelima ce ugasiti glad Vaseg partnera, ali i pokazati da ste divna domacica. Budite mudri, pokusajte da ne pokazete sve svoje, ranije steceno, seksualno iskustvo. Malo zenske lukavosti i genijalnosti i partner nikad nece pogledati na bolju mladju rivalku.

Zbog razlike u godinama mogu se javiti konflikti sa roditeljima sa strane muza ili zene. Ne obracajte paznju na to, ucinite sve da odrzite dobre odnose sa roditeljima obe strane.
Ako je prisutna razlika u godinama onda ce se i krug prijatelja razlikovati po starosti. Nije potrebno da se insistira na tome da mladji muz uvek bude prisutan na Vasim zenskim skupovima. Nemojte se odupirati njegovoj zelji za potrebu u komunikaciji sa njegovim prijateljima.

Nema potrebe da previse brinete o svom partneru, niste njegova majka. Neka Vas muz bude glava porodice, dajte mu podrsku i mogucnost na sopstvene odluke.
Ako muskarac zeli da bude otac, ne odlazite ovo. Sa rodjenjem deteta zaboravicete na svoje godine.
Najvaznija stvar da se ne koncentrisete na svoje godine, jer najvaznija stvar nije to nego – ljubav, strast i razumevanje!

Nema komentara

Komentariši