Ako se pitate šta je horoskopskim znakovima najvažnije u ljubavi…

 

Premda možda nismo svesni toga, svi imamo jednu stvar koja nas najviše veseli, ispunjava i zadovoljava. Niko nam je ne može nametnuti, ali nije je teško prepoznati. Imate li novog partnera/partnerku, pročitajte koje su to najvažnije stvari prema astrologiji za svaki pojedini znak.

Ovan

Ovnovi vole ljubavnike, partnere koji su s njima otvoreni i direktni, a ne vole čekati. Nestrpljivost i manjak spontanosti može im potpuno uništiti vezu. Ali najteže od svega će im pasti osećaj da partner nešto skriva od njih. Budite direktni i recite svom Ovnu šta mislite.

Bik

Nežnost je jedna od najvažnijih stvari za Bika. Bez nepristojnosti, prostota, neukusnog izgleda ili bilo kakve grubosti. Bikovim srcem vlada uglađenost i profinjenost i ako mu partner ili partnerka ne mogu biti civilizovani, Bik preko toga neće moći preći niti to oprostiti.

Blizanci

Komunikacija je najvažnija stvar ako imate Blizanca za ljubavnika ili ljubavnicu. Nazovite, pošaljite mail ili SMS poruku svaki dan. Ako niste u stalnom kontaktu, to može biti pogubno. Komunicirajte i dodirom, mirisom i ukusom. Za Blizanca ne postoji previše izgovorenih reči ili previše šaputanja na jastuku.

Rak

Rakovi ne samo da žele biti zaštićeni, nego i osetiti da sami štite partnera. To stvara sigurnost unutar koje može rasti ljubav. Vernost, zaštita i potpun osećaj sigurnosti u zagrljaju voljene osobe najprijatniji je osećaj za Raka ili Račicu.

Lav

Lav se mora osećati nesputano i slobodno kako bi mogao biti nežan, iskren i, posebno, zaigran. Zamislite laviće kako se igraju i valjaju zajedno. Dečja zaigranost Lavovima je velika stvar. Iz toga proizlazi strast, ali i ona je onda na drugom mestu.

Devica

Iskrena dobrota – to je ono što treba Devicama. Njihov partner ili partnerka moraju pokazati dobrotu, kao i spremnost na pomaganje. Kad vide osobu koju vole da je nežna prema slabijima od sebe, mlađima, osobama sa poteškoćama ili životinjama, to će sigurno osvojiti njihovo srce.

Vaga

Na svetu možda nedostaje mira i sklada, ali to je ono što Vagi nužno treba u svom životu. Njihov partner ili partnerka moraju biti prilagodljivi i što manje raditi probleme. Vage izuzetno cene svaki pokušaj i trud i onda opraštaju sve greške.

Škorpija

Bez iskrenosti i poštenja Škorpije se osećaju šuplje, prazno i izdano. Fantastičan seks je takođe nešto što im je jako važno, kao i to da mogu sačuvati po koju tajnu i ne trubiti naokolo baš sve o sebi. To je sve usputno, najvažnija im je otvorena i iskrena veza.

Strelac

Prema Strelcima morate biti naročito darežljivi. Davati i primati na najvišoj je poziciji njihovih prioriteta u vezi. Tu takođe postoji i javni aspekt, pa partner ili partnerka moraju prihvatiti njihovu povremenu želju da budu u centru pažnje. I da, dobar seks se takođe ubraja u davanje i primanje.

Jarac

Poštovanje, radna etika i sve suprotno lenjosti održava Jarca na životu i greje mu srce. Ljubav i emotivna predanost takođe su deo te radne etike i idu ruku pod ruku. Nikad ga nemojte uzimati zdravo za gotovo. Previše pohvala takođe može doživeti kao nešto uvredljivo.

Vodolija

Uzbuđenje i eksperimentiranje Vodolijama su vrlo važni u odnosu i životu uopšteno, ali broj jedan je pravednost i otvorenost prema novim idejama. Beznačajan partner kod njih nema šanse. Takođe, ne morate se slagati sa svim njihovim idejama, ali nije na odmet.

Ribe

Ribe su najosetljiviji znak Zodijaka, i to u svakom pogledu. Stalno vređanje njihovih osećanja neće doneti ništa dobro. Treba im neko ko je otvoren i osećajan, i to zna i izraziti. Takođe im treba neko ko će ih utešiti ako zaplaču, a to će se sigurno dogoditi.

Nema komentara

Komentariši