Brak nije lak, na braku se mora raditi, brak se mora održavati baš kao kuća, od temelja do krova, redovno i posvećeno. Ovo se često zaboravlja, parovi se prepuštaju monotoniji ili s druge strane traže nemoguće od svojih partnera…

Živimo u doba kada se stvari menjaju novim umesto da se popravljaju, pa smo zato sve češće svedoci brojnih razvoda. Ako verujete u astrologiju, sigurni smo da će vas ovaj tekst zainteresovani, jer ćete u njemu otkriti koji su znakovi su najgori muževi. To ne znači da je brak s njima nemoguć, ali svakako zahteva mnogo više truda i rada.

Pogledajte tekst koji sledi i otkrijte listu najgorih muževa prema horoskopskom znaku.

HOROSKOP: Kakvo je slaganje horoskopskih znakova u krevetu

Ribe

Ribe su sanjari i ono što je njihova glavna mana jeste što se nikad ne zadovolje onim što imaju. Uvek misle da mogu bolje, da postoji nešto lepše što ih čeka, često preispituju sadašnjost tražeći joj mane, sanjareći o nekoj izmaštanoj budućnosti ili alternativnoj sadašnjosti gde će biti konačno srećni… A ne bi bili ni tad!

Muškarce u znaku Ribe je zato često teško razumeti i zadovoljiti, neretko se prepuštaju svojim sanjarenjima, pa im nisu strane ni prevare. Ono što najviše traže u ženi jeste da bude drugačija od njih, da im ponudi nešto novo i drugačije od onoga što im je poznato, neki novi pogled na svet i život… Ukoliko ispunite sanjarenja njegove mašte, vaš brak ima nade.

 

Bik

Bik je jedan od najegocentričnijih znakova i na prvom mestu mu je bitan njegov komfor i njegovo uživanje. Ne voli da ga sputavaju, ne voli posesivnost i čim oseti da ga pritežete on će pobeći. Voli da bude posvećen većem broju stvari u svom životu – poslu, porodici, prijateljima, pa i vama, ali samo u meri koja ne ugrožava ovo ostalo.

Kada je Bik u pitanju sve ide na ravne časti, a ovo ženi sa kojom je i koja bi volela da je centar njegovog univerzuma može biti problem. Pokušajte da razumete svog Bika i da mu date prostora i vaš brak će biti harmoničan.

Najbolji opis vašeg HOROSKOPSKOG znaka

Devica

Muževi Device su potpuna suprotnost Bikovima. U njihovom slučaju kada uđu u brak žele jedino i samo vas, usmereni su na vaš odnos i čsto ljubomorni i posesivni jer očekuju isto za uzvrat. Nije im strano da u naletu ljubomore kažu ono što ne misle ili prosto budu grubi i osorni.

To iz njih progovara strah od ostavljanja. Zna da uvidi svoju grešku, izviniće se za scene koje pravi, ali to ne znači da će na istim tim greškama učiti i da ih neće ponavljati. Biti sa Devicom je vrlo izazovno, ali ako volite izazove, biće vredan toga, jer ćete dobijati pažnju, ljubav, posvećenost i budite sigurne da ćete biti jedina žena u njegovom životu.

 

Jarac

Glavni problem Jarčeva je što su perfekcionisti. Traže savršenstvo u svemu što ih okružuje, pa tako i u svom partneru. To ženi Jarca može biti previše naporno i izazovno. Zbog njegove želje da vas ,,poboljša” da suzbije vaše mane može delovati kao control freak, može vas gušiti i učiniti da se osećate manje vrednom.

Često imaju nerealna i previsoka očekivanja od života, pa i od vašeg braka, ali ono što je sigurno uvek rade na boljem sutra, vredni su, istrajni i uporni i ako te osobine prepoznate kao njegove kvalitete, cenićete i njegove napore da sve učini savršenim!

Nema komentara

Komentariši