Zbog toga, slatke moje, prodajte što skuplje možete svoj jedini beznačajni životić! Zabavljajte se do izbezumljenja, nervirajte sve njih, buduće spavače, dok ne izlude!

Tražite nemoguće! Kezite im se ravno u lice dok budu tražili tajnu nove kopče na grudnjaku! Uživajte u tome kako mu se tresu ruke, kako folira da mu nije ni do čega, a u stvari ne ume da otkopča. Ne otkrivajte mu sistem, neka se muči – i ovako ćete sve platiti posle po hiljadu puta.

Govor tela može biti ključ za veće uspehe

Terajte ga ide na rukama, da šeni, da se tuče sa bitangama zbog vas, da mu propadaju karte za premijere jer vam se baš tada ne ide u pozorište. Budite hiroviti: neka lipše, neka izgubi posao, neka propadne na svim ispitima, neka ga đavo nosi, jer sve ćete vi to posle platiti, i te kako platiti!


Eskivirajte ga baš u onom trenutku kada, posle ne znam koliko muka, najzad pozajmi neku gajbu i kada mu padne mrak na oči – kažite da vam se gledaju izlozi ili kakvu sličnu glupost.

Saveti bake: Žena se samo jednom zgadi čoveku i tu nema povratka!

Vraćajte nedodirnute file minjone na otmenim mestima, odvojte ga od najboljih prijatelja, napravite budalu od njega, tražite da zbog originalnosti naglavačke skače u fontanu, baš onda kad obuče najnovije odelo, a ako ne skoči – proglasite ga malograđaninom.

Zašto biramo partnere koje biramo?

Naterajte ga da zajedno sa vama trči bos po aprilskoj kiši, jer posle nikada, ali nikada nećete trčati po mlakim lokvama bosi i mladi, ludi…


Videćete – dabogda crk’o ako nećete videti!

Pročitajte nečiji govor tela…

Momo Kapor

Nema komentara

Komentariši