Jedna udata žena zrelih godina je odlučila da javno podeli svoju priču o braku i preljubama.

Prošlog leta je započela strasnu aferu sa mlađim muškarcem, osetivši se usamljenom… – Moj suprug je radio van grada i nije mi ukazivao pažnju, čak i kad je bio kod kuće. Radije bi izašao sa prijateljima u kafanu, nego da veče provede sa mnom – ispovest započinje žena (39) koja je želela da ostane anonimna.

Ovo je njena ispovest… – Suprug ima 41 godinu i imamo ćerku. Zbog njega sam napustila posao, jer je radio neprestano, a neko je morao da se brine o našem detetu. Momak s kojim imam aferu ima 26 godina i upoznala sam ga na rođendanskom slavlju mlađe sestre moje najbolje drugarice.

Veoma je zgodan. Osećala sam se zapostavljeno, a on me je momentalno privukao. Bio je vrlo šarmantan i razgovor je tekao glatko. Imali smo odnos isto veče nakon rođendana. Od tada smo se viđali redovno, barem dvaput sedmično. Ponekad bi došao kod nas i igrao se sa našom devojčicom.

Neretko bi joj pomagao i da završi domaće zadatke. Kad sam shvatila da se zaljubljem, morala sam da prekinem vezu zbog dobrobiti svoje ćerke. Oboje smo plakali, znajući da radimo pravu stvar. Nažalost, suprug je saznao za moju aferu kad sam jednom prilikom pregledala poruke na telefonu dok je bio pored mene.

Imali smo strašnu svađu, ali mi je ubrzo oprostio, rekavši da ne želi da naša ćerka izgubi oca. Mislila sam da je sve preboleo, ali sam nedavno uvidela da se ponaša hladnije nego inače. Pogledala sam mu u telefon i pronašla njegovu eksplicitnu prepisku.

Prepiska je bila sa koleginicom sa kojom često putuje van grada. Sve mi je bilo jasno. Vratio mi je istom mjerom. Shvatila sam da većina žena pronađe ljubavnika kada je zapostavljena dok muškarci to obično rade iz osvete i hira.

psihologija

anksioznostbodylanguagebogatstvodepresijaempatijagovortelahoroskophoroskopskiznaciljubavljubomoraljudimastamilionermislimoćmuskaracnarcisoidnostnedostataknlpnovacobavezaoholostosecanjaosmehotacpitanjapomocpromenapsihapsihologijapsihopatapsihopatijapsihoterapijarazmisljanjeresenjeroditeljroditeljstvosamocasimptomidepresijeslavasrecastatusstrahsvettatatekstvladanka218vladarkavoletizenezivotzodijak

Komentariši