Muškarci su vrlo specifična stvorenja. Što više insistirate na tome da vam budu u blizini, oni će manje željeti da ostanu tu. To je jedna od glavnih ženskih grešaka zbog kojih dolazi do raskida.

Žene često pokušavaju muškarca da zadrže pored sebe tako što mu ne daju da diše bez njih, nijedan njegov korak ne može da prođe bez ženske kontrole. Da ne biste i dalje uništavale vaše veze donosimo vam jednostavne navike koje će vam pomoći da muškarac zauvijek ostane uz vas:

3 pokazatelja da vas druga polovina ne voli – kako prepoznati lažnu ljubav

1. Brinite o sebi

Čak i kada osvojite muškarca to nije kraj, nemojte se opuštati i vjerovati da on sada neće nikuda. Istina, on možda neće otići od vas, ali to ne znači da neće obraćati pažnju na druge žene koje se pojave u njegovoj blizini.

Zato treba da brinete o sebi, da se njegujete. Svaki muškarac će uživati kada ima kraj sebe ženu koja brine o sebi.

 

2. Podržavajte njegove interese

 

Ovo ne znači da po svaku cijenu treba da počnete da obožavate fudbal ili ragbi, ali nemojte da ga osuđujete. Ako želi da gleda utakmicu kod kuće dopustite mu to. Za to vrijeme vi radite nešto što vas uveseljava.

Kakve žene muškarci nikada neće ostaviti, pa ni zbog mlađe

3. Vjerujte mu

 

Povjerenje je jako važno u odnosima. Nema potrebe da budete panično ljubomorni i da ga zovete sto puta dnevno. Dopustite mu da provede vrijeme sa kolegama i prijateljima. Svako treba svoj lični prostor.

 

4. Ne tražite previše

 

Iako ste partneri, nemojte da zaboravite da vam niko ništa nije dužan.

 

5. Priznajte svoje greške

 

Ovo je jako važna stavka. Morate biti u stanju da priznate svoju grešku kada je napravite. Iako je tvrdoglavost ponekad dobra i korisna osobina, nije uvijek poželjna. Žene u vezama često znaju da odu do krajnjih granica kada su u pitanju svađe, čak i kada shvate da nisu u pravu. Ovo nije u redu i ne donosi ništa dobro.

Budite iskrene i otvorene i kažite kada napravite grešku, priznajte to. Takođe budite otvorene u svojim zahtjevima – kažite šta želite. Muškarci će uvijek da cijene iskrenost i samopouzdanje koje dolazi sa iskrenošću. I ne zaboravite da samo ljudi koji su sigurni u sebe mogu da priznaju grešku.

Za darove sudbine treba dati nešto zauzvrat

 

6. Napravite prvi korak

 

Žene se jako rijetko odluče da naprave prvi korak u odnosu. One uglavnom ne pozivaju prve, ne pišu poruke. Prošlo je vrijeme kada se vjerovalo da žene ne treba da pokažu inicijativu. Sada se ohrabrite i pokušajte da se prve javite muškarcu – biće oduševljen.

1 Komentar

Komentariši