Što se tiče ljubavi, Škorpija ne igra igre! Naravno, izuzetno su ljubomorni kada pronađu partnera koji im odgovara. A šta oni traže u drugoj osobi? Otkrijte kakvog ljubavnog partnera zamišlja svaki horoskopski znak.

Ovan
Ovan ceni poverenje i nezavisnost! Žele ravnopravnost u vezi i partnera kojem mogu u potpunosti da veruju, čak i da se povere u svoje najmračnije tajne.

Bik
Bikovi vole udvaranje, pa žele partnera koji će im pokazati koliko ih voli! Potrebno je vreme da steknu poverenje tvrdoglavog Bika, pa im treba pažljiv partner koji će razumeti sve njihove „muve“!

Blizanci
Nemirni Blizanci su slobodoumni i vole puno da ćaskaju! Žele energičnog partnera. Neko ko će moći da ih prati, ali i neko ko će ih pažljivo slušati i diviti se njihovim avanturama!

Rak
Nežni rakovi su lojalni i zavisni od svog partnera. Zbog toga sanjaju o romantičnom partneru punom razumevanja. Oni traže ljude slične sebi i tek tada će dati svoje srce, ako misle da su pronašli verziju sličnu sebi!

Lav
Samopouzdani lavovi navikli su da im se ljudi dive pa će želeti partnera koji će biti oduševljen njima! Lavovi, naravno, nisu toliko sebični i svom odabraniku će odgovoriti sa istom pažnjom i divljenjem!

Devica
Devica je inteligentna i vrlo analitična. Uvek će koristiti logiku pre nego što da svoje srce kada je reč o izboru partnera! Oni će tražiti partnera koji im pre svega odgovara na intelektualnom nivou!

Vaga
Sveet Libra je oličenje milosti i gostoljubivosti! Uvek će tražiti partnere poput sebe, sa manirima i koji će se ponašati prema njima onako kako zaslužuju!

Škorpija
Što se tiče ljubavi, Škorpija ne igra igre! Naravno, izuzetno su ljubomorni kada pronađu partnera koji im odgovara! A šta oni traže u drugoj osobi? Odanost i spremnost za eksperimentisanje.

Strelac
Večni avanturista, Strelac retko bira da se posveti samo jednoj osobi, ali kada se to dogodi, to je za ceo život! Oni traže partnera koji će biti spreman za razne izazove.

Jarac
Nezavisni i ambiciozni, Jarci će tražiti partnera koji ima slične planove kao i oni, i naravno one koji su u potpunosti posvećeni svojoj karijeri!b Ako želite pažnju Jarca, pripremite se da ih pratite i nikada ne odustajte!

Vodolija
Vodolija je slobodoumnog duha, možda čak i više od Blizanaca! Vole avanture i spontane ljude, pa će tražiti partnera koji je upravo takav.

Ribe
Najveći idealisti u horoskopu, Ribe će uvek težiti za romantikom i pričom kao iz filma! Ko ispuni njihove fantazije o večnoj ljubavi, smatraće se svojim sudbinskim partnerom!

Nema komentara

Komentariši