Za žene, telo poput Bekamovog ili lice kao što ima Džoni Dep, nisu jedine stvari koje smatraju privlačnim i seksi. Postoje i druge karakteristike na koje žene padaju, a često su to stvari koje muškarac nikada ne bi očekivao.

Možda ne smatrate da je na vama nešto posebno interesantan detalj koji nju privlači, ali za ženu on može imati neko dublje značenje – sofisticiranost, mističnost, oštrinu…

 

Evo nekoliko neobičnih stvari na muškarcima koje privlače ženski pol:

 

Ožiljci

Prema istraživanjima naučnika, žene ožiljke povezuju sa zdravljem i hrabrošću. Oni pokazuju da je muškarac odvažan i da će se bez straha uhvatiti u koštac sa protivnikom. Ožiljci daju izvesnu dozu muževnosti i misterije, što je ženama uvek seksi i privlačno.

 

Kućne biljke

Naravno da će žena pažljivo gledati kako se muškarac brine o biljkama u svom domu, a na osnovu toga će proceniti koliko je on brižan, pažljiv prema ostalim živim bićima. Prema britanskom nedeljniku za muškarce “Nuts”, u anketi sprovededenoj nad 1500 žena, došlo se do rezultata da su muškarci koje vode računa o prirodi i biljkama izuzetno popularni.

Takođe, eksperti ističu da smo tridesetak minuta rada u bašti, sa biljkama može poboljšati zdravlje, ali i seksualni život.

 

Znoj

Da, znoj može ženama biti i te kako privlačan. Naravno sve je stvar hemije koja je sastavni de prirodnog mirisa muškarca. Naučnici sa Univerziteta Kalifornija otkrili su da supstanca androstadienon, koja se nalazi u muškom znoju, kod žena izaziva povećanje nivoa hormona kao i seksualno uzbuđenje. Pa, možda kao neki od narednih izlazaka možete predložiti zajedničko džogiranje.

 

Seda kosa

U društvu koje nas svakodnevno zatrpava savetima i tretmanima kojima ćemo zadržati mladost, često se mogu sresti muškarci koji se farbaju, Ali seda kosa nije više rezervisana samo za dedice. Na mlađem muškarcu sede vlasi mogu odisati seksepilom. Prema nekim istraživanjima čak 72 odsto žena smatra da je seda kosa na mlađem muškarcu seksi.

 

Naočare

Nije nikakva nauka da inteligentni muškarci privlače suprotan pol. A nošenje naočara definitivno daje utisak da se radi o inteligentnom muškarcu. A ukoliko je inteligentan to znači i da su velike šanse da će intelektualno stimulisati ženu. Stoga naočare, intelekt – definitivno su ženama seksi.

Svaka žena će reći da ne postoji ništa što više impresionira kao dosetljiv i pametan razgovor sa muškarcem.

Nema komentara

Komentariši