Odem juče kod moje babe da joj nešto pomognem… kad ona gleda slike u albumima i pije kafu. Ja tako sva znatiželjna i gladna novih informacija iz tih nekih prohujalih vremena, sednem pored nje i zadubim se i sama u slike.

-Ako ti se pije kafa, skuvaj je sama. Ja sad ne mogu da pustim ove uspomene iz ruku. – kaže mi baba bez pardona.

-Neka, posle ću. -kažem joj dok mi za oči zapada slika jednog jako zanimljivog decka – Nego, ko je ovaj frajer baba, aaaaa? – i upiljim pogled u nju očekujući neko rumenilo na licu ili nelagodnost. Nešto.

-Aaaaaa… Marko. Joj što je to bio mladić. Sve devojke su ga želele a on samo hteo mene. Ma nisam mogla da se otresem od njega dok mu nisam dala. – reče baba i namače naočare da bolje osmotri fotografiju i mladića na njoj.

-Čekaj, kako to misliš DOK MU NISI DALA? Šta si mu dala? – pitam

-Pičke bre. Šta sam drugo mogla da mu dam. Jooooj on mlad, pun snage, vrela krv. Pogledam ga njemu se digne, da prostiš, i on poludi tako dok ne ode u kupatilo i sam sve obavi. I onda sam pomislila da je greota da nemamo seks. Pristanem ja. On se sav pogubio, ušeprtljao, unervozio. I obavimo to mi tako jednom, drugi put, treći… On sve bolji, opušteniji. Sve mu jezik mekši a ona stvar tvrđa. – priča baba i kikoće se.

-Pa dobro, ništa neobično. Seks kao i svaki…-prokomentarišem.

-Aaaaa neeee… Taj Marko me je jebao srcem, kad već moram da ti pričam sve. Pa je unosio emociju u svaki poljubac, dodir. Pridavao značaj svakom pokretu, uzdahu. Mi smo plesali u krevetu tako zaneseni i upleteni u sopstvena tela. Joooj kad se samo setim. Jedina veličina mi je tada bila bitna veličina njegovog srca.- čežnjivo baba pogleda kroz prozor.

– A šta si mislila pod onim DOK MU NISAM DALA?

– Pa kada sam pristala da imamo odnose, rekla sam sebi, da ću se kresnuti sa njim par puta i onda ću ga oterati od sebe. Šta da radim sa njim? Ja pred udajom, drugi čovek mi ne treba, mogu samo problem da imam. I tako sam rešila i tako i uradila. -odgovori ona.

– Znaš šta, baba? Ja iz svega mogu da zaključim da se udate žene više jebu sa strane nego ove što su same. 

– Udate se ne skidaju sa ku*ca drugih muškaraca, ali muževi to ne vide jer pilje isto tako u tudje pi*ke. – otresito mi odgovori. Onako znalački.

– Idem da skuvam sebi kafu. – rekoh onako više za sebe, razmišljajući pritom o njenoj rečenici DA JU JE MARKO JEBAO SRCEM. Možda u tome leži tajna univerzuma, lek protiv korone, depresije i ostalih materina… Baba, polupala si me. Moji vibratori nemaju srce već bateriju… ali ne može to ona sada razumeti.

 

Nema komentara

Komentariši