Muškarac koji je imao iskustva s izlascima i seksom sa starijim ženama, vjerojatno će to pamtiti kao jednu od najboljih seksualnih avantura u svom životu

S druge strane, neki muškarci smatraju da je ono što su u početku smatrali prolaznom privlačnošću za starije žene, takozvane „pume“ – na kraju postaje njihov „tip“. Uostalom, nakon što od pume nauče kako se dobro seksati, teško će pronaći boljeg tutora, partnera ili ljubavnicu.

Zašto muškarci vole seks sa starijim ženama? Evo deset razloga zbog kojih mnogi mlađi muškarci kažu da je seks sa starijim ženama tako seksi i vruć – sve su to izvrsni savjeti za seks koje možete isprobati u vlastitoj spavaćoj sobi.

1. To je igra s brojevima

Dob “puma” sama po sebi ukazuje na mnogo godina iskustva, vjerojatno s više partnera. Prije braka možda je bilo nekoliko partnera. Nakon razvoda, zarezi na njihovim krevetima možda su eksponencijalno porasli.

2. Imale su puno prakse

Starije žene su bile u dugotrajnim vezama i brakovima, što je pružalo godine seksualnog iskustva s jednim partnerom. Ta sjećanja ugrađuju se u mozak i, bila ona dobra ili loša, oblikovala su njezinu seksualnu stručnost.

3. Znaju što žele

Njihova samosvijest dolazi iz dugogodišnjeg iskustva i komunikacije sa seksualnim partnerima. Mlađi tip može puno naučiti o različitim položajima, tehnikama i fetišima. Mnogo su godina samozadovoljne i ne boje se priopćavanja stvari koje ih pale. Ako djevojka ne zna što želi, muškarac će teško to shvatiti. Starije partnerice točno znaju što žele i koje tipke tip treba pritisnuti.

4. Naučili su što muškarci žele

I nestrpljive su otkriti specifične želje svog trenutačnog dečka. Postavljaju pitanja i otkrivaju zbog čega njihov muškarac riče poput kralja džungle. Ono što ne znaju, istraživat će u knjigama, filmovima ili na Internetu.

5. U seksu uživaju jednako kao i njihov muški partner

Nemaju zabluda da će svog muškarca nagovarati na brak ili donošenje djece na svijet što skida pritisak s muškarca možemo se zabavljati i bez obaveza. Ovo ublažavanje stresa glavni je razlog zbog kojeg je seks sjajan sa starijom ženom koja nije toliko zahtjevna. Jesu li ovo najbizarniji razlozi zbog kojih ljudi iniciraju seks? Neki su stvarno čudni…

6. Shvaćaju važnost seksa u vezi

Možda je bila u braku u kojem joj je seks uskraćen. Neće koristiti seks za pregovore, niti će pokušati dobiti nešto materijalno od mlađeg muškarca. Znaju psihološke i tjelesne blagodati redovitog seksa.

7. Mlađem muškarcu laska što ga seksi starija žena smatra poželjnim

Izazov je biti s atraktivnom, seksi starijom damom, koja je tjelesno fit i njegovana. Ima vremena brinuti se o sebi, jer su joj djeca starija i manje ovisna o njoj.

8. Uživaju podučavati svoje pohotne mlađe učenike

Znaju kada trebaju biti dominantne, a kad pokorne. Čovjek osjeća to znanje i moć, što je vrlo poticajno. Starija će žena sama kupiti donje rublje, seks igračke, svijeće i vino kako bi potaknula erotsko raspoloženje. Seks od nepune dvije minute je ‘norma’ za čak 43 posto parova, a krivac su – muškarci

9. Imaju povjerenja u svoje tijelo i seksualnu hrabrost

To jako pali muškarce koji su možda bili s mladim djevojkama koje tek uče prve korake. Mlađe djevojke mogu biti samosvjesne, ali s nelagodom pričaju prljave stvari u krevetu. Starije žene su spontane i ugodno im je što su gole.

10. Ne boje se komunicirati

Mlađi će muškarac točno znati gdje i kako stoji s njom. Neće se igrati igrice s muškarcem. Prići će muškarcu u baru i neće čekati da ON povuče prvi potez. Ona će naznačiti što želi od veze. Otvoreno će podijeliti svoje seksualne potrebe i želje. Ne brinu se zbog gubitka muškarca ako su otvorene i direktne.

Nema komentara

Komentariši