Sve su žene lepe i posebne na svoj način. Lepa sa svim svojim nepravilnostima, i zavodljiva bilo da je stidljivije prirode ili otvorenije. Postoje, međutim, neke osobine kod žena koje posebno privlače pažnju uspešnih muškaraca. Neke su stečene a na nekima se može poraditi i time uvećati svoj uspeh kod uspešnog muškarca koji ceni ove osobine.

5 osobina kod žene koje privlače uspešne muškarce

 

1. SAMOPOUZDANJE

 

Zver sama po sebi puca od samopoudanja, i to je upravo razlog zbog kog moćne muškarce privlače žene koje drže do sebe i ponose se sobom. Samopouzdanje je ključ uspeha i kod muškaraca i kod žena. Ono je preduslov za moć i kao takvo nije svima suđeno da budu puni samopouzdanja. Devojke mogu poraditi na „voljenju sebe“ time što će se baviti onim što vole, naći će hobi koji ih ispunjava, paziće na sebe i ishranu, i naučiti da vole sebe takve kakve su, a ako postoji deo ličnosti koji smatraju da je nepoželjan, treba da porade na usavršavanju.

Ne menjajte se zbog drugih – Budite svoji: 8 grešaka u vezi koje mudra žena sebi neće dozvoliti

2. ODLUČNOST

 

Poslovno-uspešni muškarci traže, uglavnom, mlade žene sa kojima će moći da podele svoj tron. Te žene moraju biti slične ovim moćnim muškarcima, a odlučnost je jedna od glavnih karakteristika svake uspešne Zveri. Osoba koja zna šta želi je svima privlačna upravo zbog svoje determinacije da postigne ciljeve u životu, ali i zbog snažne volje koju poseduje. Odlučne osobe uglavnom imaju dosta energije i spremne su na izazove, kao i rizike. Sve su ovo ujedno i osobine Zveri koja je na svom životnom putu ostvarila uspeh upravo zahvaljujući ovoj osobini u kombinaciji sa samopouzdanjem.

Zašto muškarci preferiraju starije žene? Psihologija otkriva 8 razloga …

3. HARIZMA

 

Kada neko „zrači“ pozitivnom energijom, on privlači ljude jer svako želi da se druži i provodi vreme sa osobama koje su dobro raspoložene, koje se dosta smeju i koje su jednom rečju – vesele. Harizma kod žena se ogleda upravo u osmehu, u sjaju očiju i u načinu na koji se one nose sa eventualnim problemima i izazovima. Harizma je jedna od onih osobina sa kojima se neko rađa i ne može se steći, ali se može poraditi na njoj i donekle postati „srećnija“ osoba. Kako?

Žene koje imaju problem sa negativnim razmišljanjem treba da pokušaju sa vežbama za pozitivizam. Svaki put kada im se javi neka negativna misao, treba da je zamene sa jednom srećnom. Ova vežbica može dati skrivenoj harizmi podsticaj da se probudi i privuče uspešne muškarce koji vole pozitivne devojke.

 

4. PRIVRŽENOST

 

Zver traži onu Lepoticu koja će biti uz njega i u dobru i u zlu. Mlađe žene često znaju biti „vetropiri“ jer imaju svo vreme sveta i „ceo svet pod štiklama“, mlade su, lepe i atraktivne ali ukoliko traži uspešnog i bogatog muškarca i želi da ga zadrži, trebalo bi da zna da je privrženost, kao i lojalnost, tražena osobina. Jedan ugledan čovek ne želi pored sebe devojku koja će pri prvom problemu otići od njega. On želi damu koja mu je privržena, koja će mu dati podršku i koja će mu i pomoći u nekim trenucima kada je i ako, to potrebno.

 

5. INTELIGENCIJA

U pedesetoj ženi treba muškarac da joj ulepša život

Gotovo svaki uspešan muškarac želi lepu atraktivnu,i mlađu ženu pored sebe, ali u većini slučajeva to nije dovoljno. Ljudi traže svoje parove „po meri“. Dakle, ako je čovek samouveren, harizmatičan i inteligentan, tražiće devojku sličnih atributa. Pamet i inteligencija je veoma tražena osobina kod devojaka jer u kombinaciji sa privlačnošću i lepotom predstavlja izuzetan spoj osobina koji će privući i najnedodirljiviju uspešnu Zver i naterati je da izgubi glavu za Lepoticom.

Nema komentara

Komentariši