Strah od samoće i želja za partnerom iz snova prepliću se celoga života, a postoji nekoliko tipova žena koje imaju najveće šanse da strah bude opravdan i ostanu same celog života, bez svog princa na belom konju.

Prvi tip žena kojima je ovakva sudbina mnogo izvesnija od bilo koje druge su one koje veruju u sudbinu do te mere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svugde vide određene znakove da je nešto rezultat “božje ruke” ili nekog sličnog uticaja, pa tako i očekuju da na isti način dođu do životnog partnera.

No, kako tu nema proaktivnog delovanja, nego samo čekanja da se nešto dogodi, takve osobe najčešće ostaju same.

Drugi tip su negativne žene, i to oni ekstremi kojima je čaša uvek poluprazna i koje ne mogu pronaći tračak svetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za životnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrisaće se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

Treći i zadnji tip su žene koje su potpuna suprotnost drugom tipu, a to su neumereno pozitivne osob,e koje će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svet onemogućava realno sagledavanje situacije i primećivanje stvarnih problema. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj će muškarac iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

Stoga, smanjite očekivanja i skinite ružičaste naočare, najbolje ćete videti svet oko sebe i pronaći osobu najbližu svojim idealima.

1 Komentar

Komentariši