Slanje poruka je moćno i SMS dopisivanje je moćan alat. Možete koristiti SMS dopisivanje kao lepak, koji održava interesovanje živim kod novog potencijalnog partnera ili ga možete iskoristiti da podstaknete njegovu želju ili vratite razigranost i strast u postojeći odnos. Kada se pametno i smišljeno dopisujete sms-om sa muškarcem, on će biti zaintrigiran, a njegovo interesovanje će porasti.

Dok traje SMS dopisivanje, svesni mi bili toga ili ne, ostavljamo i stvaramo prvi utisak, koji će učiniti da vas muškarac vidi kao poželjnu ženu sa kakvom bi želeo da bude ili kao ženu sa kojom nema budućnosti. Zbog toga je veoma važno znati kako da izvedete SMS dopisivanje sa muškarcem koji vam se dopada, na način koji izaziva pravu vrstu interesovanja i intrige – ljubavnu.

Reči su moćne, a SMS dopisivanje je legitiman način za izgradnju temelja veze. Evo šta treba da zapamtite u vezi sa SMS dopisivanja i slanja poruka muškarcu: ukoliko želite da se zaljubi u vas putem SMS dopisivanja, onda morate da mu otvorite svoje srce u svim svojim porukama. Da, svakako želite nadahnuti i privlačnost, ali u ranoj fazi postoje načini kako da zapalite početnu iskru njegovih ljubavnih osećanja. Evo kako to i da učinite:

POČNITE ODVAŽNOM PORUKOM

Prva poruka koju ćete uputiti muškarcu, ukoliko želite da se zaljubi u vas putem SMS dopisivanja, je upravo jedinstvena i odvažna poruka koja će vas izdvojiti iz mora ostalih žena i uhvatiti njegovu pažnju. Budite drugačije, budite jedinstvene i podelite sa njim nešto o vama što je nepredvidivo. Muškarci vole intrigantne i zanimljive žene.

Primer: „Probudila sam se rano danas, ali sam odlučila da ustanem i odem u prirodu, da gledam izlazak sunca.“

Ovakva poruka pokazuje da niste poput većine ljudi koji jednostavno ostaju u krevetu dokle god mogu. Takođe otkriva da ste motivisani i pomalo avanturistički. Ovo je primamljivo, bez mnogo truda. Ovakvo SMS dopisivanje je efikasno, jer ne zahteva pritisak od muškarca da se oseća kao da uvek mora da preuzme vodeću ulogu i da bude kreativan. Zbog toga shvata da bise imali šta da dodate njegovom životu. To vas čini zanimljivijim i privlačnijim. Naravno, neka šta god da napišete u svojoj poruci, bude istinito. U laži su kratke noge.

 

SLATKE PORUKE

Izmamite muškarcu osmeh na lice tako što ćete mu poslati slatku i kratku poruku o nečemu što radite, a on nije tu da to podeli sa vama. Ili mu pošaljite nešto duhovito i simpatično, da mu date do znanja da razmišljate o njemu čak i kada niste zajedno. Muškarci vole pažnju. Iako to možda nikada ne bi priznao, voli da zna da razmišljate o njemu kada niste zajedno. Previše žena zapravo obeshrabruje muškarce kada je, u stvari, ono što većini muškaraca treba – više ohrabrenja.

Primer: “Ne mogu da prestanem da se smeškam ceo dan, jer razmišljam o tebi.”

Ovo je siguran pobednik kad je SMS dopisivanje u pitanju. Ovakva poruka govori mu da je ostavio utisak na vas, da vi još uvek razmišljate o njemu, što ga ohrabruje. Ovakvo dopisivanje gađa muškarca direktno u njegovo srce i ego, a da pritom nije previše laskavo. Samo pazite da mu ne laskate previše, to ga može odbiti.

 

DUHOVITO SMS DOPISIVANJE

Smeh čini da srce raste. Ukoliko umete da nasmejete muškarca, možete ga učiniti svojim. U slučaju da se pitate kako tačno nasmejati momka običnim SMS dopisivanjem, dokle god je to vama dugovito, trebalo bi biti u redu. U ovom slučaju vam nećemo davati primere, jer je uglavnom najduhovitije nešto o čemu ste vas dvoje već razgovarali ili neka vaša interna šala. Humor je izuzetno moćan za izgradnju veze sa muškarcem. Put do nečijeg srca, uključujući i vaše, je kroz smeh. Stoga, kako da se zaljubi u vas putem SMS dopisivanja? Budite kreativne i duhovite!

 

DIREKTNO SMS DOPISIVANJE

Ovo je vruća klasika u digitalnom dobu. Direktno SMS dopisivanje i poruke sa jasnim i direktnim sadržajem govore da ste žena koja je dovoljno sigurna u sebe da se ne plaši da kaže šta želi, umesto da čekate da muškarac povuče sve poteze prvi.

Primer: „Samo sam htela da kažem da mi se zaista sviđaš i da mi je lepo sa tobom. To je sve.“

Većina muškaraca ne voli da idu okolo naokolo. Oni vole i cene direktnost i samopouzdanje. Ukoliko povremeno vi preuzmete inicijativu, pokazaćete mu da ste snažna žena, koja i te kako može doprineti u vezi. Da, vi volite da on vodi i on voli da vodi. Ali on takođe ceni ženu koja je angažovana i hrabra, i kojoj ne treba uvek da se dokazuje na svakom koraku. Na ovaj način zaljubiće se u vas putem SMS dopisivanja za tren!

 

KORISTITE PRETPOSTAVKE

Možda se pitate šta ovo znači, posebno kada je većina nas učena upravo da nikada ništa ne pretpostavljamo u napred i ne donosimo nagle zaključke. Međutim, kad je u pitanju SMS dopisivanje – ovo je magija. Ukoliko želite da se nađete sa muškarcem sa kojim se dopisujete, a ne da čekate da vas on pozove, možete mu poslati poruku koja sugeriše da već znate da bi on, naravno, želeo da vam se pridruži.

Primer: „Upravo sam čula za odličnu novu seriju na Netfliks-u. Hajde da je gledamo zajedno večeras! ”

Ovo je vrlo privlačno i primamljivo muškarcima, jer vi na ovaj način unapred pretpostavljate da je njegov odgovor „da“ i pristupate mu sa čistim samopouzdanjem. Muškarcu će se ovo sigurno dopasti, pogotovo ukoliko možda on nije znao kako da probije led, a ovako SMS dopisivanje, možete da koristite na koketirajući način, za za sve što biste zajedno mogli da uradite.

 

NE DOPISUJTE SE PREVIŠE I PREČESTO

SMS dopisivanje trebalo bi da bude poput teniskog meča. Sačekajte da vam on vrati loptu na vaš teren, pre nego što je ponovo servirate. Iako je slanje SMS poruka važno u romantičnom odnosu koji još nije definisan, ukoliko se dopisuje previše, to stvara lažan oblik povezanosti.

Ukoliko muškarcu šaljete previše SMS poruka, konstantno forsirate ili namećete SMS dopisivanje, možete delovati dosadno ili očajno, što muškarci nikako ne vole, jer pre svega cene svoj prostor i slobodu. Vežbanje zdravih navika kada je u pitanju SMS dopisivanje gradi međusobno poštovanje i interesovanje koje traje. Ukoliko se dopisujete u zdravoj meri i sa ukusom, znaće da imate ispunjen život i bez njega, što je uvek privlačno, jer SMS upoznavanje, ima svoje čari.

Nema komentara

Komentariši