Mnogi od vas bili su u situaciji da čuju priče kako je neko bio kod vračare, ili su pak neki i lično iskusili takvo iskustvo. Kako god, zasigurno nema osobe koja o tome nije slušala hvalospeve, kako joj je sve pogođeno i kako mu je vračara pomogla i slično. Reći ću vam, to je tačno. Ali kako? Ako bi ste sada otišli na takvo mesto podigla bi vam se kosa na glavi jer bi vam vračara rekla frapantno tačne podatke o vašem životu koje nikako nije mogla znati. Tog trenutka vi ulazite u igru iz koje je teško iščupati se.

POČETAK IGRE

U očaju i problemima čovek pribegava merama za koje se nada da će mu pomoći. Sam odlazak kod vračare uvek će započeti pričom da je vama neko nešto vračao i da vam ona može pomoći. Prema takvoj informaciji postajete skeptični, ali ono što razuverava vaše nepoverenje je to da ona počinje da vam priča do detalja vašu prošlost i toliko precizne podatke kojih ni sami niste svesni da ih bilo ko može znati. Time je vaše poverenje kupljeno: „Hej, pa ona sve pogađa, ima tu nečega“ Kako to uspeva i o čemu se zapravo radi jer ne postoji naučno objašnjenje za taj „mađioničarski trik“?

Ako ste vernik, ili pak ako niste ali vas ipak zanima ova tema ili ste imali takvo iskustvo, znači da ipak verujete u nešto?

„I demoni veruju i drhte“.

Svaki čovek ima svog anđela čuvara koji je uvek prisutan i svedoči o svakom njegovom postupku, isto tako, svaki čovek ima i minimum 3 demona koji obitavaju u njegovom životu konstantnim pokušajima da mu pogube dušu.

KAKO GATARA POGAĐA SVE IZ VAŠEG ŽIVOTA?

Ona ima svedoka vašeg života koji joj šapuće stvari kojima je lično prisustvovao tokom vašeg života. Šaptač joj govori vaše tajne, imena ukućana, probleme i td. Time vračara dobija vaše puno poverenje jer vi, u potpunom čuđenju, nakon primanja takvih informacija ne možete a da nemate poverenja.

PRELOMNI MOMENAT I ŠTA SE DALjE DEŠAVA?

Gatara počinje da vam priča BUDUĆNOST. E, tu je onaj prelomni momenat kada ulazite u igru iz koje se jako teško izlazi. Budućnost koju vam priča uglavnom nije sjajna. Ona je crna i vas ne čeka ništa dobro jer vam je navodno ili zaista „neko vračao“ ko vas mrzi iz vaše blizine, komšiluka i slično. Pošto vi već njoj verujete na osnovu podataka koje vam je dala o vašoj prošlosti, tako počinjete da verujete da je pogodila i budućnost budeći strepnju u vašem umu i duši. Prihvatate nju kao jedinog spasioca vašeg života i jedini svetli izlaz iz krizne situacije. Ona vam nudi seanse i pomoć da vam „skine“ bačenu magiju i otera demona od vas. Vi, očajni, to prihvatate.

MOMENAT ZADOBIJANjA POTPUNOG POVERENjA

Postoje dve stvari kojima vračara zadobija vaše potpuno poverenje kao završni udarac. A to je njena vidna skromnost oko plaćanja, tarifu vam neće dati već će reći da platite onoliko koliko god vi možete ili želite. Drugi čin zadobijanja potpunog poverenja je taj što vam ona prikazuje sebe kao osobu jako blisku Bogu i veri. Čak će vas možda i slati u manastir ili crkvu.

ZAVRŠNI UDARAC I KAKO POSTAJETE ORUĐE KOJE ŠKODI VAŠIM BLIŽNjIMA

Nakon određene seanse i rituala kojim vračara „leči vašu dušu“ do toga zaista i dolazi. Demon koji vas napada se povlači. Dakle, DEMON SE POVLAČI. Vi osećate vidni napredak, zahvalni ste toj osobi koja vam je pomogla, u tom periodu vi svojim bližnjima hvalite tu osobu i svakome kome želite dobro dajete preporuku da se obrati toj i toj osobi jer „ona sve pogađa“ i „otklanja svako zlo“.

TRENUTAK NAPLATE I POČETAK PAKLA

Zadatak dve strane je ispunjen. Vračara dobija svoju zaradu a demon dobija svoju platu od svog kneza. Dolazi vreme njegovog vraćanja na scenu. Nakon izvesnog vremena blagostanja , harmonije i duhovnog zadovoljstva vaš život počinje da se ruši kao kula od karata. Demon se vraća još ljući jer ste i sami pomislili da ga možete pobediti vračarom. Postaje zadovoljan i smeliji jer ste takvim postupkom razgnevili Boga, jedinog u celom univerzumu od koga demon drhti i tada Bog po svom promislu dozvoljava demonski napad i iskušenje na vas kao kaznu. Vaši dragi počinju da obolevaju od bolesti, doživljavaju nesreće, imate zdravstvene probleme i probleme na poslu. Jednostavno gubite na svim poljima. Borba za dušu ide u korist zloga a pritom ste u tu igru u vremenu sreće ubacili i druge ljude kojima ste davali preporuke.

ZAKLjUČAK

Vatra se ne gasi vatrom! Vračanje se ne skida vračanjem. Demon se ne juri drugim demonom. Vatra se gasi Vodom. Od vode (Boga) drhti svaki nečastivi. Ako verujete u magiju potkrepljenu demonskom uticaju zašto onda ne verujete u jedinog spasitelja Hrista? „I demoni veruju i drhte“. Izbjegnite ovu lukavštinu, vi ste prinčevi jer ste sinovi Cara. Ne kupajte se u kaljugi, ne tražite da znate budućnost jer ona ne postoji.

Postoji jedino Božija promisao, putevi koje birate najvećom moći koju vam je Bog dao. MOĆ IZBORA.

Ako je On sa vama, ko će protiv vas?

Kako radili, tako nam Bog pomogao.

vladarka

anksioznostbodylanguagebogatstvodepresijaempatijagovortelahoroskophoroskopskiznaciljubavljubomoraljudimastamilionermislimoćmuskaracnarcisoidnostnedostataknlpnovacobavezaoholostosecanjaosmehotacpitanjapomocpromenapsihapsihologijapsihopatapsihopatijapsihoterapijarazmisljanjeresenjeroditeljroditeljstvosamocasimptomidepresijeslavasrecastatusstrahsvettatatekstvladanka218vladarkavoletizenezivotzodijak

Komentariši