Ako veza ponovo ne prođe dobro, možda razlog nije samo u muškarcu…

 

1. Počela si da ga juriš.

Čovek neće trčati za tobom ako ti trčiš za njim. Ako prvo počnete da mu pišete, zovete ga, pozivate ga negde, ako pokažete preveliko interesovanje, zašto bi on nastavio da vam se udvara?

 

2. Pristali ste da spavate prerano.

Kada muškarac shvati da vam ne treba mnogo, onda prestaje da pokušava. Zašto bi ga bilo briga ako već prima glavnu stvar od tebe? I uopšte, možda će prestati da vas visoko ceni kada shvati da ste spremni da tako brzo odustanete.

 

3. Stalno ste ga viđali.

Ako počnete da se ponašate kao njegova mama i tek ste počeli da izlazite, brzo ćete ubiti njegovo interesovanje za vas. Potrebna mu je zabava i euforija, ljubav i lakoća, a ne teret i pritisak.

 

4. Otkrili ste sve svoje karte.

Za njega više nisi misterija. Previše pričaš i pričaš mu, čak i šta radiš, kuda ideš i sa kim. A muškarci vole lagani veo misterije – to je seksi.

 

5. Previše se trudite da zadovoljite sve njegove potrebe.

Možda ste previše dostupni, previše fleksibilni i lako se prilagođavate njegovom rasporedu. Možda kažete da ćete se sami odvesti do restorana umesto da on pokupi vas. Možda mu čak dajete poklone. Sve ovo dokazuje da mu ne treba mnogo truda.

 

6. Nemate visoke standarde.

Morate imati visoke standarde o tome kako se prema vama treba ponašati. Na primer, ako otkaže planove sa vama, ne bi trebalo samo da prihvatite, posebno ako se to ponovi. U suprotnom, on će iskoristiti vašu ljubaznost, ili čak obrisati noge o vas. Ako shvati da odobravate njegovo loše ponašanje, onda će nastaviti da krši vaše granice.

 

7. Zadovoljna si sa malim.

Umesto da zahtevate ono što zaslužujete, pristajete na ono što vam daju. Možda se plašite da ćete ga inače uplašiti ili da ćete izgledati samozadovoljni. Ali ako se čoveku dopadaš, on će poštovati ono za šta se zalažeš, ono što zaslužuješ. To pokazuje da poštujete sebe.

 

8. Uvek si sa njim.

A ovo je dosadno. Njemu je potrebno vreme za sebe i treba da shvati da i ti imaš stvari koje treba da radiš i život osim njega.

 

9. Praviš budalu od sebe.

Mnoge žene misle da muškarci vole luckaste ljude, ali to nije istina. Kada se igrate glup i bespomoćan, muškarac se oseća kao da treba da vas čuva, što je neprivlačno.

 

10. Vi ste arogantni.

Naravno, treba da znate koliko vredite, ali kada na sve gledate sa visine i napravite od sebe princezu, previše je odbojno.

 

11. Ti si kraljica drame.

Nismo više deca i nismo junaci serije. Nema potrebe za dramatizacijom, sređivanjem svađa od nule i tkanjem intriga. Nema potrebe da ga naterate da bude ljubomoran da biste testirali svoja osećanja.

 

bebamur.com

Nema komentara

Komentariši