Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Ovan: Strast mu bledi

Ako ste u vezi sa Ovnom, primeticete kako vas je prestao gledati vatrom u očima kako vas je i pre gledao i ovo bi trebao biti prvi signal upozorenja da je raspad strasti koji na kraju dovodi do prekida odnosa sa predstavnicima ovog znaka.

 

Bik: Više vas ne grli

Zaljubljeni Bik oseća potrebu da sve vreme dodiruje voljenu osobu, da je uhvati za ruku, odnosno da oseti njeno prisustvo celim telom. Nestanak nežnog dodira može biti znak gubitka interesovanja za vas. Ako je Bik prestao da vas zove simpatičnim nadimcima i sada vas zove strogo po imenu, možda njegovi osećaji blede.

 

Blizanci: Prestaje da komunicira

Ako su blizanci prestali da se igraju i smeškaju, to znači da u vašoj vezi očigledno nešto nije u redu. Ako izgube interesovanje za svog partnera, od druželjubive, slatke i vedre osobe, predstavnici ovog znaka pretvaraju se u arogantne nepristojne ljude.

 

Rak: Izludjivaće vas

Predstavnici ovog znaka retko sami napuštaju vezu, jer svaku njihovu ljubav smatraju predodređenim. Shvatićete da je vaša veza u krizi kada primetite da Rak čini sve tako da sami odlučite da prekinete. U ovom slučaju će vas bukvalno izluditi. Raspitaće se oko svake sitnice ili će se izolovati u sebi i pasti u blagu depresiju.

 

Lav: Pretvaranje u diktatora

Lav u kriznom periodu postaje pravi diktator, njegovi zahtevi se povećavaju i on vam praktično ne daje ništa zauzvrat. Počinje da pokazuje tvrdoglavost i većinu svog vremena provodi van kuće.

 

Devica: Žali se

Ako se Devica počela stalno žaliti na loše zdravlje, bolove u trbuhu ili migrenu, morate shvatiti da to ne radi tako lako. Na ovaj način pokušava vam preneti ono što ne može reći rečima. Ovo su prvi znaci da je vaš savez pukao. Ona može izraziti svoje nezadovoljstvo činjenicom da će ici do najsitnijih detalja ili objaviti užasne komentare o vašem izgledu ili ponašanju.

 

Vaga: postaje ravnodušna prema svojim problemima

Vaga ne podnosi usamljenost i oni prirodno prelaze iz jednog u drugi odnos. Ako vidite da je potpuno prestao da se brine kako izgleda ispred vas, onda stvarno gubi interesovanje za vas. Pored toga, Vage, bez obzira koliko šarmantne bile, u trenucima emotivnog nezadovoljstva počinju da pokazuju neobičnu hladnoću i neosetljivost na sve svoje probleme.

 

Škorpija: gubi intimno interesovanje

Nikada ne uvredite Škorpiona, jer ćete u protivnom morati da se uverite u istinitost izreke sopstvenim primerom: „Osveta je jelo koje se poslužuje hladno“. Nedostatak intimnosti znak je koji bi vas trebao upozoriti u vezi sa predstavnikom ovog znaka. Uz to, Škorpija, koja se oseća lako pored vas, biće ljubomorna i sipaće vam razne optužbe na glavu. A razlog takve naredbe je njegova nesigurnost u vaše emocije.

 

Strelac: Veoma osetljiv na nedostatak slobode

Ni u kojem slučaju ne dovodite u pitanje iskrenost Strelca. Ima zadivljujući šarm, voli da flertuje, ali to ne znači da vas obmanjuje. Samo što predstavnici ovog znaka vole igre uma. Ne lišavajte Strelcu slobodu, jer u suprotnom rizikujete da ga potpuno izgubite.

 

Jarac: Oči mu postaju hladne

Ako vas predstavnik ovog znaka krivi za razne akcije, ako se počne distancirati od vas i odbije sve vaše ponude, znajte da je nezadovoljan. On to nikada neće otvoreno reći, ali vi ćete sve razumeti iz njegovog hladnog pogleda.

 

Vodolija: Rastanak bez objašnjenja

Na primer, evo jedne situacije: imate divan odnos, sve je jednostavno savršeno, ali odjednom vaš partner Vodolija, čini se, bez razloga skuplja stvari i odlazi kući. To će se sigurno desiti ako je vaša veza u krizi.

 

Ribe: Zaključano

Kad ih nešto počne uznemiravati, Ribe se zatvaraju u sebe i uglavnom se povlače iz celog sveta. Svoje nezadovoljstvo mogu utopiti alkoholom ili započeti tajne poslove. Gotovo da ne komunicirate, nadajući se da ćete telepatski osetiti ono što proživljavaju i spasiti ih od patnje.

Nema komentara

Komentariši