Najbolji astrolozi za vas otkrivaju koji znak je za vas idealan na duge staze i brak, a koji za avanturu.

 

Ovan

… za vezu

Imaćete odličan odnos s Lavom jer je to znak s kojim ste emocionalno kompatibilni. Lav će vas u svemu podržavati, biće vam jednako dobar prijatelj, partner, ali i ljubavnik.

… za avanturu

Ako želite nezaboravnu avanturu, izaberite Vagu s kojom su vam strastveni trenuci u postelji garantovani. To je znak s kojim ćete odmah osetiti strast i seksualnu privlačnost.

 

Bik

… za vezu

Devica je znak s kojim ćete odmah osetiti da ste na istoj talasnoj dužini. Imaćete o čemu da razgovarate i ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno.

… za avanturu

Odaberete li Škorpiju, vaš odnos odmah će voditi u krevet. Kada vam se pogledi susretnu, želja će biti obostrana pa ćete jedva čekati da ostanete sami.

 

Blizanci

… za vezu

Vaga je vaš idealan partner. Vodićete duge razgovore, deliti sličan humor i često se smejati. Biće to podsticajna veza u kojoj će biti mnogo razumevanja, ali i privlačnosti.

… za avanturu

Strelac! To je znak koji će u vama odmah rasplamsati vatru i strast. Neće vas gušiti ni sputavati, što je vama jako važno u vezi. Zajednički trenuci biće nezaboravni.

 

Rak

… za vezu

Sa Škorpijom ćete se odlično slagati. Imaćete gotovo intuitivan odnos pa će pogledi govoriti više od reči. Oboma vam treba osećaj bezbednost, što ćete jedno drugom pružiti u velikoj količini.

… za avanturu

Jarac će vam uzburkati krv i pomutiti razum. To je znak uz koji ćete doživeti pravi vatromet strasti. Pružiće vam osećaj sigurnosti, čak i ako vaš odnos ne ide prema nečem ozbiljnijem.

 

Lav

… za vezu

Za vas je idealan partner Strelac. Oduševiće vas njegova nesputana i pustolovna priroda, a godiće vam njegovi komplimenti i zaštita koju će vam pružati.

… za avanturu

S Vodolijom ćete imati buran i nezaboravan odnos. Oboje volite provod i lepe stvari, ali i putovanja pa će vaš odnos biti zabavan i uzbudljiv.

 

Devica

… za vezu

S Jarcem ćete imati sadržajan odnos u kojem će biti mnogo podrške i razumevanja. Oboje ste romantični i nežni pa ćete jedno drugom stalno iskazivati ljubav i naklonost.

… Za avanturu

Senzibilna Riba idealan je partner za letnju avanturu. Pružiće vam mnogo slatkih trenutaka strasti pa ćete u njenu zagrljaju zaboravite sve brige.

 

Vaga

… za vezu

S Vodolijom ćete ostvariti zanimljiv odnos u kom će biti mnogo uzbuđenja. Oboje volite izazove i putovanja pa uživate u životu punim plućima.

… za avanturu

Ovan će u vama probuditi strast pa će vas već na prvi pogled privući poput magneta. Znaće u svemu da vam udovolji, ali biće i svađa, kao i pomirenja u krevetu.

 

Škorpija

… za vezu

S Ribama ćete imati odnos pun osećanja, romantike i nežnosti. Dopunjavaćete se i podržavati u svemu. Riba će znati u svemu da vam ugađa, što će vam itekako prijati.

… za avanturu

S Bikom ćete provesti mnogo strastvenih trenutaka. Već pri prvom kontaktu nešto će prostrujati vašim telom, a jaka telesna privlačnost odmah će vas spojiti.

 

Strelac

… za vezu

S Lavom ćete imati vezu u kojoj će biti puno dinamike, baš kao što oboje volite. Lav će se prema vama odnositi zaštitnički, što će vam jako prijati.

… za avanturu

Nemirni Blizanac uvešće vas u svet strasti i nedoživljenih iskustava. Iako ste u nekim stvarima različiti, ima dovoljno i onih koje će vas iznova zbližavati.

 

Jarac

… za vezu

S Bikom ćete imati stabilnu i sigurnu vezu. Oboje ste ozbiljni i praktični, što je preduslov i da budete verni jedno drugom. Zajedničkim snagama možete mnogo toga.

… za avanturu

Osećajni Rak osvojiće vas na prvi pogled. Planuće strast i taj se žar neće brzo ugasiti. Jedno drugome nikada nećete dosaditi, biće to odnos pun strasti i ljubavi

 

Vodolije

… za vezu

S Blizancem ćete imati dovoljno uzbudljiv i podsticajan odnos u kojem neće biti dosade. Imate slične životne stavove i dobro se dopunjavate. Oboje volite društvo i izlaske.

… za avanturu

S toplim i erotičnim Lavom doživećete neslućene trenutke strasti. Čak i ako ima različitosti među vama, snažna privlačnost baca vas jedno drugome u zagrljaj.

 

Ribe

… za vezu

S Rakom lako postižete kompromise i dogovore pa se retko kad svađate. Veza će vam biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja, a ni romantike neće nedostajati.

… za avanturu

Uzdržana Devica privlačiće vas poput magneta i nećete moći da joj odolite. Nađete li se nasamo, strast će pomutiti razum i vama i njemu.

Nema komentara

Komentariši