Šest znakova da bi vaša djevojka ili djevojka s kojom planirate izlaziti mogla biti divna supruga.

 

1. Ona odgovara slici idealne žene koju ste stvorili u glavi.

Kako starimo, počinjemo mnogo bolje razumjeti sebe, želje i potrebe. Razumijemo šta nam je važno, a šta nije. Ako osjećate da se vaša potencijalna buduća supruga poklapa sa onim što ste u ženi željeli – na dobrom ste putu.

2. Obožavate njen dodir

Uzmite njene ruke u svoje i obratite pažnju kako se osjećate u tom trenutku. Dodir je jedna od najmoćnijih veza između partnera i ako osjetite da se njene ruke savršeno uklapaju u vaše – ona je ta!

 

3. Smatrate je lijepom ne samo izvana, već i iznutra

Vanjska ljepota je važna, ali nije presudni faktor. Vanjska ljepota prolazi, a ono što ostaje i što nas dalje veže je unutrašnja ljepota.

 

4. Imate zajedničke ciljeve

Ako jedno od vas želi da živi na tropskim krajevima dok drugo obožava zimu i snijeg – očigledno je da ćete se teško slagati u zajedničkom životu.Naravno, nije potrebno da imate sve iste ciljeve u životu ali neka osnovna načela bi vam se trebala poklapati.

 

5. Verujete joj:

Da li ste često ljubomorni na nju? Njeni prijatelji su slobodni muškarci, ali bez djevojaka? Da li je ona jedna od onih koja automatski, bez oklijevanja, koketira sa svima? Jeste li spremni živjeti ovako cijeli život i konstantno brinuti? Ako ne verujete ženi, nemojte se vjenčati, inače će biti loše za oboje.

 

6. Možete zamisliti starost zajedno:

Obično nas na početku veze zarobi strast. Sigurni smo da smo upoznali savršenstvo, partnerica nema niti jednu manu, ona razmišlja o nama na isti način. Ali kako strast počinje da opada razlike se počinju uočavati. Zato ove stvari raspravite odmah na početku dok niste upali u začarani krug.

Nema komentara

Komentariši