I to odmah!

Predator.

Ovaj tip ne voli žene, ali su mu potrebne i često ih koristi. I dalje želi seks, ali njegova potreba za ženskim društvom i intimom počinje i završava se krevetom. Reći će bilo šta da bi vas skinuo, a zatim će produžiti dalje. Čak iako mu se dopadate. Uporno navaljuje da odete do njega, i postaje agresivan kada ga odbijete.

Hvalisavac.

Njega više zanima dobra priča koju će posle moći da prepričava. Za razliku od predatora koga nije briga kakav utisak ostavlja, ovom tipu je jako bitno da paradira, da se pohvali vama, i onda će svakako da nestane. Hvalisavac se trudi da ispuni ono što misli da društvo od njega očekuje i zato se neće preterano truditi da vas upozna.

Opsednut kontrolom.

On sve mora da iskontroliše, od toga kako se oblačite do toga da li smete da izađete. Njegov problem je što ne ume da se nosi sa neizvesnošću, pa mora da se uvuče u sve sfere vašeg života i preuzme kontrolu nad vezom. Isprva će vam biti drago, jer mora da je ludački zaljubljen u vas. Međutim, korak po korak shvatate da on ne brine za vas, već upravlja vama.

Glumac.

On je u svom filmu i ne zanima ga ko igra glavni ženski lik. On samo želi da bude romantični junak, i to će i biti makar ga dovelo do veridbe. Kad vas dobije to je kraj filma, sada mora da smisli šta će sa vama. A to je za njega predosadno tako da će samo da odšeta.

Mamin sin.

Nezaposlen, u potrazi za ženom koja će ga zbrinuti emotivno i finansijski. Umesto da vezu posmatra kao priliku da odraste, on traži zamenu za mamu, nekoga ko će da se stara o njemu. Sladak je, umiljava se i zna kako da vas rastopi. On nikada nema novca, traži pozajmice a vi ga vodite na večeru. Zvuči poznato?

psihologija

anksioznostbogatstvodepresijaempatijafeetgovortelaljubavljubomoraljudimastamilionermislimoćmoneymuskaracnarcisoidnostnedostataknovacnplobavezaosecanjaotacpitanjapokretipomocpromenapsihapsihologijarazmisljanjeresenjeroditeljroditeljstvosamocasimptomidepresijesinslavasrecastopalastrahsvettatavladarkavoletizenezivot

Komentariši