Muška ljubav se ispoljava sasvim drugačije od ženske. Ženska ljubav je bespogovorna, emocionalna, dobra i brižna.

​Ako žena voli, ona će posveti muškaracu svu sebe, podržavaće ga, čak i ako nije vrijedan toga i apsolutno ne zaslužuje pažnju, biće vjerna – čak ne može sebe da zamisli sa nekim drugim. Ovakvu ljubav žene očekuju zauzvrat. Ali muška ljubav je drugačija.
Kako se može odrediti da li vas muškarac voli?

Postoje tri osnovna znaka, po kojim to možete shvatiti.

 

Prvi znak: muškarac izjavljuje

Ako zaista gaji neka osjećanja prema vama, javno će govoriti o tome. Predstavljaće vas svima kao svoju devojku ili ženu. To jest, imaćete zvaničnu titulu, koja izlazi iz okvira “Ovo je moja prijateljica”, ili jednostavno vas predstavlja po imenu.

To znači da vas on vidi u dugim odnosima sa njim, smatra svojom, ponosi se što ste zajedno, i govori to ljudima koji su važni za njega.

Ako vas je predstavio kao prijateljicu, upravo ćete to za njega i ostati.

Isto tako, ako izlazite sa muškarcem pola godine, a još uvijek nijeste upoznali njegovu rodbinu, majku, prijatelje, ili je uz svakakav izgovor odbijao da se upozna sa vašom porodicom, to znači da nećete dugo biti zajedno.

 

Drugi znak: muškarac obezbeđuje

Muškarac koji vas voli neće vam dozvoliti da ga molite za novac. On će vam obezbijediti sve što vam treba.

Obezbijediti znači ne samo dati novac. Ovo se odnosi i na rješavanje nekih problema. Na primjer, ako tražite od njega da vam nešto pomogne i on odbije, onda to nije vaš muškarac.

 

Treći znak: muškarac štiti

Zaštita nije nužno upotreba fizičke sile protiv nekog ko vam nanosi štetu.

To mogu biti neki korisni savjeti ili želja da se pomogne na neki način, kada mu se čini da za vas nešto nije sigurno.

Žene moraju da priznaju da muškarci vole drugačije, njihova ljubav često se uklapa samo u ove tri kategorije: izjava, zaštita i obezbjeđivanje.

Neke žene mogu da se ne slože sa tim, vjeruju da muškarci više nijesu sposobni ni za šta. Ali oni ne rade ono što se od njih očekuje, jer niko nije to tražio od njih. Treba da insistirate da muškarac postane hranitelj.

Na samom početku upoznavanja treba ustanoviti osnovna pravila, standarde, kako biste usmjerili odnos u pravcu koji vam odgovara. To jest, da budete jasni šta očekujete, šta ćete tolerisati, a šta ne. Ovi zahtevi treba da budu rečeni u mekoj formi tokom razgovora, tako da to ne izgledaji kao ultimatum.

© Stiv Harvi

 

 

bebamur

Nema komentara

Komentariši