Užasavaju me muškarci poganog jezika. Ma to je nemoćno, nesposobno, nezrelo… puno kompleksa.
Jel znate da kada muškarac ima ružan rečnik, kada galami često i kada je agresivan na svaku žensku reč, to je odraz da ima mali ku*ac i da zapravo ne voli više tu ženu jer je ukačio da ne može da je zadovolji pa se onda tako frustrira na gluposti koje mu ona ili servira ili mu jednostavno smeta njeno prisustvo… a nije dovoljno muško da se okrene i ode od nje.
Naravno, ovo sam sad izmislila za malog djoku ali u principu tu je to negde…
Sve je to zbog uskih pantalona.
Nije mogao kića da izraste kako treba pa onda deo predvidjene veličine otišao na jezik…. što dalje potvrdjuje onu: ovi što se hvale da dobro ližu oni ne mogu da je*u … i takoooo…
Isto tako, muskarci sa deminutivnim organom stalno jure žene, muvaju sve što stignu, i naravno tako nadomeste tu neku samopotvrdu da ipak imaju prodju kod žena.
Dok muškarci sa superlativnim organom bacaju fokus na jednu ženu jer ih zapravo mrzi da im se kita stalno diže na svakakve rupe. Njih ustvari i mrzi da je*u pa se onda fokusiraju na posao.

A žene?

Ah… pa žene sa manjkom se*sualnog samopouzdanja imaju problem sa visokim Egom.
Kada muškarac odbije se*s sa nekom ženom, a ona ima visoko mišljenje o sebi, taj muškarac ubio je u njoj svaku nadu, svaki budući osmeh i veru u sebe.
To su one žene koje idu ulicom bez osmeha, namrgodjene, napadno našminkane, i vulgarno obučene. To su sve one žene koje imaju status “opasnih” žena.
E, takve žene su bile loše u se*su sa jednim ili više muškaraca i oni pobegli od njih i etooooooo …
Dabome
Pisala ja, Luna Modesty.

LUNA MODESTY

218brakduzinafakefejkjakarakterkašnjenjekompatibilnostlunamodestyposaopričapričamtipričupsihologijarazmisljanjeshvatanjesmesne pricevideozabludazena

Komentariši