OVAN (21. 03 – 20. 04)
POSAO – Veoma napet period. Manjak novca teraće vas da radite na crno i da se bavite mutnim poslovima kao i da se zadužujete, što maksimalno izbegavajte jer nećete uspevati lako da vratite. Zavisite od tuđih odluka.
LJUBAV – Oni koji su sami verovatno će upoznati zanimljivu osobu, ali koja nije iskrena prema vama pa budite oprezni. U vezama takođe dominira neiskrenost.
ZDRAVLJE – Oči.
 
BIK (21. 04 – 20. 05)
POSAO – Dobre vesti, moguće iz inostranstva, kao i mogućnost zaposlenja. Moguće i da u novu godinu uđete u inostranstvu. Ipak budete oprezni kada se poveravate ili pravite planove i dogovore. Imate neprijatelje kojima smeta vaš uspeh.
LJUBAV – Nije nemoguće da se nađete pred matičarem mada to uopšte niste planirali. Ne dvoumite se to je savet. Nećete se pokajati.
ZDRAVLJE – Vrat.
 
BLIZANCI (21. 05 – 20. 06)
POSAO – Pozitivne promene, ali ne srljajte. Finansije vam zavise od partnera ili prijatelja, ali i od nekog vida sponzorstva najviše, ali bilo kako bilo nadajte se dobicima a moguće i novom poslu.
LJUBAV – Oni koji su sami mogu očekivati da reše svoju samoću. Zauzetima poprilično napeto. Puno sumnjate a partner je agresivan.
ZDRAVLJE – Pluća.
 
RAK (21. 06 – 22. 07)
POSAO – Strah da se upustite u promene vas koči, ali će se promene neminovno desiti i očekujte da promenite posao ili delatnost. Moraćete doneti odluku. Finansije solidne. Moguće ostvarenje planova svima koji planiraju odlaske u inostranstvo.
LJUBAV – Problem koji remeti vašu idilu je novčane prirode a niste baš zadovoljni ni sobom i svojim izgledom, pa poradite na njemu.
ZDRAVLJE – Probavni organi.
 
LAV (23. 07 – 22. 08)
POSAO – Očekujte probleme ali na momente i jake dobitke, ako uspete da rešite izvesne sudske probleme koje imate ili probleme dugova koje ćete imati a vezano za posao i karijeru. Čuvajte se prevare. Neko vam nije sklon i radi vam iza leđa.
LJUBAV – Mnogi će poželeti da promene partnera a nije u pitanju partner i ne treba da menjate njega već sebe. Opstanci veza i brakova su pod velikim znakom pitanja.
ZDRAVLJE – Kičmeni stub.
 
DEVICA (23. 08 – 22. 09)
POSAO – Očekujte da će vam se pružiti prilika da preko osobe ili osoba iz prošlosti sa kojima ste sarađivali rešite mnoge probleme. Finansijska situacija tokom ovog perioda veoma dobra, sa naglaskom na početak rešavanja mnogih nagomilanih problema.
LJUBAV – Ako ste slobodni očekujte mnogo ponuda. Strasna avantura je pred vama. U braku i vezi stabilno i sa puno razmena nežnosti. Jaka seksualna strast.
ZDRAVLJE – Problem sa crevima.
 
VAGA (23. 09 – 22. 10)
POSAO – Bićete naglašeno nervozni, svadljivi i ratoborni što vas može dovesti u veoma neugodne situacije. Očekujte novčane probleme i troškove i čuvajte posao kako nebi ostali bez istog. Očekujte imovinske probleme koje nećete znati kako da rešite.
LJUBAV – Bili sami ili ne pred velikim ste izazovom da uđete u opasne ljubavne kombinacije. Nećete odoleti i spremite se za moguće posledice
ZDRAVLJE – Virusne infekcije.
 
ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)
POSAO – Nećete biti skloni da pokazujete emocije što će ostavljati utisak ozbiljnosti i strogosti na druge. Očekujte da vam jedan mlađi prijatelj izađe u susret i ponudi vam posao povećane odgovornosti. Poveći novac je u izgledu do kraja godine.
LJUBAV – Bićete skloni avanturama i nešto agresivniji pa ako ste u vezi budite oprezni da ne budete otkriveni od strane partnera.
ZDRAVLJE – Polni organ.
 
STRELAC (23. 11 – 21. 12)
POSAO – Bićete u situaciji da započnete ili dogovorite neki posao uz pomoć mlađe muške osobe ali koja ima određen autoritet ili nosi neku vrstu uniforme. Očekujte ponudu za posao. Krajem perioda izvestan novčani dobitak.
LJUBAV – Ako ste sami ili pogotovo razvedeni očekuje vas nova a bitna ljubav sa mlađom osobom. Naglašena je i jaka seksualna energija. Zauzeti su blizu preljubi.
ZDRAVLJE – Pluća.
 
JARAC (22. 12 – 19. 01)
POSAO – Činjenica je da je kraj godine, ali period je idealan za pokretanje poslova i uspehe u poslovanju. Dogovor o putu ili odlasku negde, i svi poslovi vezani za inostrana predstavništva ili firme će vam donositi profit.
LJUBAV- Ako ste u vezi ili braku možete se osloniti na partnera. Imaćete njegovu podršku i pomoć u svakom smislu. Kraj godine donosi lepa dešavanja.
ZDRAVLJE – Štitna žlezda.
 
VODOLIJA (20. 01 – 18. 02)
POSAO – Spremite se za zaokret ali i teškoće. Svi oni koji se odlučuju za privatan biznis i preduzetništvo ili poslovanje u okviru kuće treba da iskoriste ovaj period. Spremni ste da rizikujete ali ne očekujte ništa epohalno.
LJUBAV – Ceo period donosi snažne želje da se ozbiljnije pristupi temi ljubav ali nema ničeg ozbiljnog u toj priči osim flerta i tajnih veza.
ZDRAVLJE – Kostobolja.
 
RIBE (19. 02 – 20. 03)
POSAO – Imate novca više nego što vam je potrebno. Čeka vas mnogo pozitivnih promena i očekujte da vam se finansije, ali i celokupan život, znatno poprave. Novac koji dugo čekate ima izgleda da stigne do nove godine.
LJUBAV – Moguća veza ili odnos po svoj prilici desiće se ili se dešava u radnom ambijentu. Paralelne veze.
ZDRAVLJE – Stopala.
 
Piše Milan Šašić

Nema komentara

Komentariši